inteleptul Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 Baieti, am nevoie de ajutorul vostru. Sper ca ma puteti ajuta si astept sfaturi de la cat mai multi.Este simplu, vreau un blog pe nisa pariurilor. Problema intervine la alegerea domeniului. -Sa-l aleg in limba romana?-Sa-l aleg in limba engleza?-Sa folosesc terminatia book?Am luat un creion, o foaie...am scris diverse nume, dar nimic nu ma multumeste. Pur si simplu nimic nu ma multumeste! Quote
inteleptul Posted September 27, 2012 Author Report Posted September 27, 2012 Nu merge, este prea lung. Dar am gasit ceva in engleza, ceva scurt si intersant. De unde pot cumpara un domeniu .ro pana in 30 de €? Quote
1337 Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 Daca alegi domeniu .ro din start ti-ai stricat combinatia. Quote
lucatoni Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 De unde pot cumpara un domeniu .ro pana in 30 de €?Inregistrare Domenii Web .RO .EU Inregistrare Domeniu Internet .COM Quote
inteleptul Posted September 27, 2012 Author Report Posted September 27, 2012 Daca alegi domeniu .ro din start ti-ai stricat combinatia.Este mai bine domeniu .com? Continutul va fi in limba romana Quote
1337 Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 Daca ai continutul in limba romana e ok ro, dar din cate am mai citit e cam tld-ul in sine, aici sigur te poate lamuri ElChief Quote
Vlachs Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 Simplu, vrei sa faci in romana, atunci alegi .ro, vrei in engleza = .com Quote
inteleptul Posted September 27, 2012 Author Report Posted September 27, 2012 Simplu, vrei sa faci in romana, atunci alegi .ro, vrei in engleza = .comDa, dar numele domeniului va fi ceva de genul bets.ro in loc de pariuri. Ma afecteaza ? Quote
adonisslanic Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 (edited) Suna bine ce ai ales, sunt un pic surprins ca nu e luat Nu te afecteaza deloc(parerea mea, bets suna foarte bine, si sigur mai toti romanii care sunt cu pariurile stiu de cuvantul asta :\) Edited September 27, 2012 by adonisslanic Quote
aelius Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 Ba da, e luat. Daca un domeniu nu se incarca in browser, nu inseamna ca nu este inregistrat. E luat inca din 2003. Era culmea sa nu fie Quote
inteleptul Posted September 27, 2012 Author Report Posted September 27, 2012 O.k...Multumesc. La o cautare pe google pe keyword-ul pariuri cancan este pe pozitia a treia. Alte site-uri care contin in domeniu keyword pariuri nu este in primele pozitii. Pe blog se va posta zilnic 2-3 articole doar despre pariuri. Pot ajunge prin primele pozitii? Quote