raze Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 As dori sa va intreb si eu pe voi , ce parare aveti despre site-ul acesta Play Geek . Daca ar trebui sa-i schimb tema , ce imbunatatiri sa-i aduc ? Daca am ales bine nisa ? Quote
Guest Kovalski Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 Deci m-am uitat pe site-ul tau si consider. Quote
endemic Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 ma dor ochii la cate greseli gramaticale am vazut pe site-ul ala. Quote
Pacalici Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 Arata bine zic eu. Ai putea sa lasi doar un buton de home, sa faci ceva mai vizibil textul din boxul cu opacitate. La unele taburi se vede o alta poze dedesubt. Ai putea sa inlocuiesti cu un slider ceva. La QR code ai putea sa modifici felul in care arata textul, din punctul meu de vedere nu arata chiar atragator. Pentru nisa ma abtin ca sunt pe dinafara. Quote
sicilianul Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 2 Buttons of "Home" ? E ca si un barbat cu doua penisuri: interesant dar ineficient. Puteai din a 2a bara sa faci un submeniu sau stiu eu altceva....Iar in partea de sus apare ca un site de vanzari, prezentari ceva de genu asta, iar mai jos e ca un blog ?! Foarte ciudat....nu se intelege nici nisa pe care ai "intrat". Quote
fulminator Posted October 5, 2012 Report Posted October 5, 2012 1. Logo-ul parca ti l-a facut un copil de 13 ani. Schimba rapid textul si fa-l vectorial. Partea cu maneta imi place.2. Imi plac culorile la tema, merg.3. Nu ai un javascritpt slider. Trebuie tu sa apesi pe thumbnail sa vezi imaginile. SI sa fie cu efecte (Fade, flashing etc). Cand apesi pe un thumbnail iti merge pagina mai in jos, lol.4. Ai doua meniu-uri. In viata mea nu am mai vazut asa ceva. Chestia e foarte wrong. Probabil a fost conceputa in felul urmator: cand mausu hover-eaza deasupra elementelor meniului de sus, pe partea de jos iti apare submeniul. Insa la tine e static.5. Mai multa dinamicitate. Quote
Graphik Posted October 5, 2012 Report Posted October 5, 2012 Cum spunea si sicilianul, ai 2 butoane "Home" ajunge unu Sfatul meu este sa acorzi multa atentie detaliilor, ai in dreapta sus butoane pt facebook si tweeter nefunctionale... daca nu le folosesti, scoatele, nu lasa butoane care duc nicaieri. Incearca sa folosesti aceiasi culoare pt background. Faci o trecere prea brusca de la gri/negru spre alb si asta deranjeaza oarecum ochii.Imortant e sa vrei sa progresezi. Nimeni nu a facut un site perfect de la inceput. Quote