Jump to content
LightOfDarkness

Romanii au piratat cea mai importanta companie petroliera saudita!!!

Recommended Posts

Hackerii nostri au intrat in peste 30.000 de computere si au accesat 2.000 de servere. "Aramco" este cea mai importanta companie petroliera din Arabia Saudita si una dintre cele mai bune din lume!!!

Romanii au mai "reusit" o isprava cu care tinem prima pagina a ziarelor din intrega lume: hackerii nostri au "culcat" la pamant baza de date a companiei petroliere saudite "Aramco", una dintre cele mai importante din lume.

Conform reprezentantilor arabi, "Aramco" a suferit cel mai mare atac informatic din istorie. Peste 30.000 de computere si 2.000 de servere au fost accesate, din ele furandu-se o cantitate de informatii incalculabila. Vestea este cu atat mai trista cu cat romanii au "spionat" compania pentru una de acelasi gen, dar care lucreaza in..Europa!!!

Aramco este o companie saudita fondata in 1933. Din 1988 a devenit a statului. Conform datelor din 2005, avea o cifra de afaceri de 781 de miliarde de dolari.

SURSA:Am invins: romanii au piratat cea mai importanta companie petroliera saudita!!! a1.ro

Link to comment
Share on other sites

Cica reteaua a fost infectata cu SHamoon Shamoon - Wikipedia, the free encyclopedia

"Finally, the virus will overwrite the master boot record of the system to prevent it from booting."

Nu cred ca erau romani, ai nostri stiu doar ./scan sau Copy/Paste ?id=123 in Havij si apasa pe un buton.

"A group named "Cutting Sword of Justice" claimed responsibility for an attack on 30,000 Saudi Aramco workstations"

Suna a grupare de romani? Nu mi se pare. Si cred ca e nasol, ca picam de fraieri...

Link to comment
Share on other sites

De cand a fi roman inseamna automat a fi si prost?! Intamplarea face sa stiu niste baietii foarte buni in securitate, coding s.a.m.d care SUNT romani si care chiar POT face multe. Treaba e ca au 18000 lei salariu si nu isi bat capul. De unde atata ostilitate fata de ai vostri? Va numarati printre ei sau voi doar observati? Va cacati langa masa si va mai intrebati de ce pute...

Va invit sa aruncati o geana pe google sa va convingeti ca au fost si sunt romani care exceleaza in aproape orice domaniu, de la medicina, chimie, inginerie pana la securitate IT si hacking. Tind sa cred totusi ca spiritul asta gregar care predomina in societatea nostra (multi dar NU TOTI) este un impediment... Spune unul un cacat iar ceilalti il urmeaza ca oile. Deh! E la moda acum sa iti bagi pula in tara ta, sa nu iti convina nimic, sa ai un coi in plus si sa astepti sa ti se dea de pomana.

Nu contest "profesionalismul" ziaristilor. Articole facute la plesneala "sa sune bine". Iar stirea este veche, pescuita de pe google si tradusa cu google translate, tipic A1. Este al 2lea atac de acest gen petrecut in decursul unei luni, la aceeasi companie.

Link to comment
Share on other sites

Te-ai pornit degeaba; E vorba de faptul ca majoritatea 'hacharilor romani' ajunsi prin ziare sunt exemple clare de copilasi scapati de sub control de parinti, care incep s-o arda aiurea pe internet, fara un background respectabil in ceea ce priveste securitatea informatica. Exemple sunt multe, o sa reamintesc aici doar de "Anonymous Romania".

Nu contest faptul ca sunt exceptii de la ceea ce blamez eu, dar majoritatea cazurilor se incadreaza in profilul trasat de mine.

Notorietatea castigata de copilasii acestia e produsul mizer al unor trusturi de presa la fel de mizere.

Link to comment
Share on other sites

M-am uitat un pic, cu ajutorul prietenului Google la data cind au aparut stirile pe net. Prima referire ca au fost romani am gasit-o Cea mai importanta companie petroliera din Arabia Saudita, Aramco, atacata cibernetic de hackeri romani - Companii - HotNews.ro, pe urma la o zi in Saudi Gazette - Aramco identifies hackers' whereabouts

Asa se lucreaza in presa. Se fac cercuri. Probabil azi stirea din gazeta saudita va fi preluata de un ziar mare si citata ca sursa de incredere. "Cu televizorul ati mintit poporul". Ete ca e adevarat unii au facut bani de-o ciorba. Ce stire de senzatie frate!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...