loki Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 (edited) Am deschis o reteta Is curios daca google o indexeazaIntre timp care se baga sa aprecieze cu niste comentarii? Sper sa nu dispara topicul intre timp. Vreau trolling de calitate.<deleted> Edited October 22, 2012 by loki Quote
oul Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 )))))) Coaie... ))) chiar ma intreb daca iese... ai uitat sa le zici sa ia anticonceptionale dupa:)) Quote
loki Posted October 13, 2012 Author Report Posted October 13, 2012 dureaza 2 minute inscrierea. Bagati mesaje cu aprecieri la reteta. Da bagati ca fiind curve casnice. Quote
B7ackAnge7z Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 Dac? am în?eles corect, re?eta trebuie acceptat? de un moderator pentru a fi afi?at? pe prima pagin?/rubric?/rezultatele c?ut?rii/re?ete noi/comentarii. Dac? e a?a, cred c? în curând re?eta va fi ?tears?, iar s?rmanele gospodine vor r?mâne dependente de b?rba?i, nefiind în stare s?-?i prepare singure elixirul.ps. P?cat c? nu ai pus ?i poz? Quote
loki Posted October 13, 2012 Author Report Posted October 13, 2012 (edited) se pare ca e afisata online indiferent de parerea moderatorului. Am dat logout ca sa verific. Mai vad daca e nevoie sa pun si poza, tigaie am, amidon am, cantitatile sunt din burta dar m-au inspirat topicurile cu "fake sperm" care deobicei merg pe faina de grau, altele foarte putine pe amidon pe niste topicuri de masturbisti. Edited October 14, 2012 by loki Quote
loki Posted October 14, 2012 Author Report Posted October 14, 2012 (edited) )))))) Coaie... ))) chiar ma intreb daca iese... ai uitat sa le zici sa ia anticonceptionale dupa:))iese, era doar un esec in bucatarie cand am incercat sa fierb amidon incercand de fapt sa leg un sos. Poate casnicele sau singurelele au mai mult noroc din reteta asta reteta imi apartine si insist sa o promovez pe situri culinare sub acest nume. Edited October 14, 2012 by loki Quote
B7ackAnge7z Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 se pare ca e afisata indiferent de parerea moderatoruluiE afi?at? doar dac? accesezi direct adresa URL. Doream s? spun c? Google nu poate afla de aceast? re?et? dac? nu faci m?car o singur? referin??. Sau, se poate de încercat Google: ad?uga?i URL-ul dumneavoastr? Quote
loki Posted October 14, 2012 Author Report Posted October 14, 2012 rugaminte:doar continuati comentariile Quote
loki Posted October 14, 2012 Author Report Posted October 14, 2012 (edited) daca nu merge la ei comut maine pe alt site bucataresc. realitatea era super da au un bug la facut conturi noistiam ca situri gen bucataras is indexate cum trebuie. altfel o sa le incerc motoru lor de cautare Edited October 14, 2012 by loki Quote
loki Posted October 14, 2012 Author Report Posted October 14, 2012 maine promit poze, Doamne ajuta sa functioneze cantitatile din topic Quote
EcstasyHd Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 (edited) Reteta Reteta sperma de casa - Mancaruri de post Edited October 22, 2012 by loki Quote
loki Posted October 14, 2012 Author Report Posted October 14, 2012 gata, au facut curat. ramane pe alta data. Raspuns la un mesaj privat: doar ma distram, nu era niciun cookie grabber sau altceva ca nu fac dinastea userilor de aici. Quote
loki Posted October 22, 2012 Author Report Posted October 22, 2012 daca as prosti un alt site... gasim unu cu admini lenesi? Eu apreciez siturile de bucate romanesti da poate gasim ceva sa merite sa ne batem oleaca joc... Quote