Jump to content
sebywarlord

foarte putine loguri gratis

Recommended Posts

Posted

M-am gandit sa imi golesc stealerul, voi incepe cu alte metode de spreading si m-am gandit decat sa sterg logurile mai pine le pun aici ,char daca sunt putine

Enjoy

27778 30846 15933 13182 25985 30835 26231 29244 26493 28989 26728 13701 21071 29052

hint : zara , cheie 4rstcenter

• Downvote 1
Posted

daca esti uituc pune-ti parola "am uitat parola" sau "nu tin minte parola" ... tot e mai bine decat password 123456 dinamo 123asd si alte cacaturi

am inceput sa incerc o regula noua pentru parole mai securizate , diferite pe fiecare site si simplu de tinut minte...

exemplu: rstcenter.com rrparolacom sau rparolar ( fist and last letter of the site ) sau si mai misto :)

exemplu: google.ro parola : fnparolamf ( primele 2 litere cu offset -1 si ultimile 2 litere cu offset +1 din go in fn si din le in mf )

scuze de offtopic dar n-am somn :)) , op... thanks chiar daca nu m-am obosit sa vad ce loguri ai postat :)

Posted
O parola gen Sh1ns@n13 poate fi "sparta" prin bruteforce?

Toate parolele pot fi brute-fortate. Unele foarte usor, altele foarte greu. Dar toate se pot "sparge".

Bine ca-i ziceti toti "mersi" si ii descarcati logurile, dar unii dintre voi nici macar un like nu-i dati.

Posted

Multumesc de link (tutorial)

Da, am reusit doar pentru ca ai dat hint si google a rezolvat restu'. Altfel mi-ar fi fost greu pentru ca am umblat foarte putin cu criptarea si nu prea recunosc inca patternurile specifice fiecarei criptari (poate doar md5 :)) )