Jump to content
sirdevil

Bine v-am gasit!

Recommended Posts

Salutare tuturor!

Sunt la voi pe forum de prin august anul acesta parca.

Motivul pentru care am ajuns la voi pe forum nu il mai stiu sincer precis dar cu siguranta cautam ceva si cu siguranta l-am gasit dat fiind faptul ca am ramas aici.

Sunt destul de batran in viata reala sunt pasionat de IT si muncesc in domeniu de ceva perioada.

Nu doresc sa ma laud cu ceva special, las adevaratii specialisti sa faca lucrul asta si sa isi etaleze individual munca intensa depusa si sa isi merite fiecare laudele pentru realizarile lor, unele mai speciale altele mai putin. Dar lucrul asta cu siguranta nu este atat de important ci important este sa incerci si sa insisti atunci cand nu iese din prima sau nu iese cum ar trebui.

Nu am multe posturi, recunosc acest astept, dar asta nu inseamna ca nu citesc aproape zilnic forumul. Faptul ca nu am posturi nu inseamna automat si faptul ca nu este nimic de spus, dar consider ca in a scrie posturi banale cu putine cuvinte nu isi are rostul si nu ma reprezinta pe mine. In clipa in care consider ca este nevoie sa intervin si mai consider pe deasupra ca am si o istorie si o experienta cu privire la acel subiect si in baza acestei experiente pot argumenta ceea ce scriu - atunci cu siguranta o sa simt nevoia sa intervin.

Si - prin prisma unei ultime conversatii cu un anumit utilizator care la un mesaj privat a considerat faptul sa arunce cuvinte pe care le avea in umilul lui bagaj si dat fiind faptul ca asa a fost crescut - doresc sa precizez ca eu nu sunt aici sa fac bani dupa munca altora si in clipa in care iti scriu un mesaj privat prin care doresc sa te ajut nu inseamna automat ca iti cer si bani pentru ajutorul meu. Ma descurc in viata asta dificila cat de cat si nu stau aici pentru a castiga de pe munca altora care au depus eforturi pentru realizarile lor ci sunt aici pentru ca imi place sa fiu la curent cu noutati, sunt aici pentru ca multi dintre voi merita sa ii citesc si mai sunt aici pentru multe motive, dar nicidecum acela care sa inspire faptul ca la orice mesaj privat automat inseamna ca cer bani.

O zi buna tuturor, spor in treburile pe care le aveti pornite si pe care doriti sa le initiati in viitor.

Si sa ne auzim cu bine.

Respect,

SirDevil.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...