Jump to content
v3ctor

Intrebare cc Raiffeisen

Recommended Posts

Am facut un card la ei acuma ~ 1 an si nu am mai mers sa il scot pentru ca nu imi mai trebuia , daca merg acuma il mai pot scoate ? , daca nu , trebuie sa platesc ceva ca o amenda ca sa pot face altu ? Pe langa asta mi-a venit scrisoare acum cateva luni ca de pe card vor fi extrasi 85 RON din primii bani care intra acolo , deci le datorez 85 RON cred . La ei pe site nu am gasit nimic concret , de sunat nu a raspuns nimeni , maine as fi vrut sa merg da cica au liber in weekend si pe luni as vrea sa stiu daca ma pot baza pe ei .

In speranta ca ma poate ajuta cineva , va multumesc .

Link to comment
Share on other sites

Poti sa mergi sa iti ridici cardul, de la agentia unde ai depus cererea. Este inca acolo. Cei 85 lei reprezinta taxa de administrare a cardului.

Daca esti din Bucuresti si vrei sa aflii mai multe informatii, este deschisa agentia de la Vitan Mall(in general agentiile din centrele comerciale sunt deschise si Sambata).

Link to comment
Share on other sites

Cardurile r?mân în agen?ie o perioad?, dup? sunt trimise într-un sediu/depozit ceva. Am p??it asta când mi-au fost emise 2 carduri din gre?eal?, unul Visa ?i unul Maestro. R?m?sese c? pe cel Maestro îl trimite înapoi, dar dup? o perioad? destul de lung? m-au sunat ?i mi-au spus c? am un card la ei ?i c? trebuie s?-l ridic.

Link to comment
Share on other sites

cam mult 85 roni!!!.

Taxa anuala de administrare card la ei este de 10 unitati (10 lei, 10 dolari, 10 euro, in functie de valuta contului asociat cardului - asa am platit eu pe 3 valute, nu am cautat sa vad ce scrie in contract). Daca ai optat pentru Raiffeisen Online se mai aduna un 4 lei pe luna. Trebuie sa platesti suma cand inchizi contul si cardul.

Ti-o fi bagat penalizari - da si alea merg cam pan la 50% din datorii.

Nu stiu daca e vreo taxa mai mare de deschidere, doar la cardurile de cumparaturi mai apar 40 lei la intarzieri la plata sumei minime, inclusiv daca deschiderea cardului nu e platita la timp.

Edited by loki
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...