DaLykes Posted November 10, 2012 Report Posted November 10, 2012 Nu inteleg cum va merge, din vreo 100 de coduri testate, 2 mi-a dat eroarea cu duplicate si restul invalid. Quote
Cril Posted November 10, 2012 Report Posted November 10, 2012 Nu inteleg cum va merge, din vreo 100 de coduri testate, 2 mi-a dat eroarea cu duplicate si restul invalid.Mi se pare ca baietii de la steam au securitatea mai dezvoltata ca cei de la Origin, asa ca e destul de greu sa gasesti un key valid. Am testat 3 key-uri care mi-a spus ca sunt invalide(dupa ce mai incercasem vreo 10 inainte, din care primele 5-6 erau keyuri deja folosite, iar ultimele 4-5 erau "invalide"). Am dat acele 3 key-uri unui prieten : unul invalid, 2 deja folosite. Probabil iti baneaza temporar posibilitatea de a adauga jocuri noi.In schimb pe Origin, merge destul de usor si nu prea intalnesti key-uri "invalide". Quote
DaLykes Posted November 10, 2012 Report Posted November 10, 2012 @CrilNici nu stiam de Origin, nici n-am auzit.Am incercat mai multe coduri, tot faza cu duplicate, la unul cu mw3 mi-a dat invalid si m-am gandit sa incerc pe steam, cand incerc pe steam surpriza, codul este valid si merge.Mersi mult de faza cu Origin m-a ajutat la faza asta. Quote
ionel15 Posted November 16, 2012 Report Posted November 16, 2012 Mai sunt valabile?am incercat azi toate dimineata.Mersi de key-uri ,din toate tot gasesc eu unul bun. Quote
raynor009 Posted November 16, 2012 Report Posted November 16, 2012 Am gasit eu ieri 2 coduri pentru Crysis 2 Maximum Edition. Trebuie sa mai fie ceva. Quote
GorbanescuAndrei Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Daca stie cineva cum a facut rost de eleadica sunt atat de multe,putea sa le pastreze pentru el,decat sa arunci bani pe jocuri Quote