cooxthat Posted November 10, 2012 Report Posted November 10, 2012 (edited) Salut!Vand contul meu de steam (Motivul : Numai am timp/rabdare) .Contul de STEAM include :Alien Breed: ImpactAlien Breed 2: AssaultAlien Breed 3: DescentAll Zombies Must Die!Amnesia: The Dark DescentAnd Yet It MovesAnomaly Warzone EarthAPOXAwsomenautsThe BallBeat Hazard + DLCThe Binding Of Isaac Complete Edition (Soundtrack + DLC)BIT.TRIP BEATBIT.TRIP RUNNERBraidBunch Of HeroesCogsCommandos: Behind Enemy LinesCommandos: Beyond the Call Of DutyCrayon Physics DeluxeDangerous WatersDungeon Defenders + 1 DLCDustforceEDGEEetsFaerie SolitaireFieldrunnersFlatOutGratuitous Space BattlesGreed: Black BorderGuns Of IcarusHammerfightHeart Of Iron 2: CompleteIon AssaultIronclads: American Civil WarsIronclads: Anglo Russian War 1866Ironclads: Chincha Island War 1866Ironclads: High SeasIronclads: Schleswig War 1864JamestownKung Fu Strike: The Warrior's RiseLIMBOLone SurvivorLucidMaking History: The Calm & The StormMen Of Vietnam: VietnamMetal DriftMidnight Club 2Nuclear DawnOsmosPost Apocalyptic Meyhem + DLCPsychonautsPuzzle AgentRazor2: Hidden SkiesReign: Conflict Of NationsRevelations 2012Rig 'n' RollRochardRome: Total WarSanctum + DLCSequenceSerious Sam: The Random EncounterShadowgroundsShadowgrounds: SurvivorShatterThe ShipThe Ship: Single PlayerThe Ship: TutorialSpace Pirates And Zombies (S.P.A.Z)Space RangersSpaceChemStarvoidSteel Storm: Burning Retribution + DLCSuper Meat BoySuperbrothers: Sword & Sworcery EPTheatre Of War 2: Africa 1943Toki Tori 2TorchlightTRAUMATrineUFO : AfterlightUplinkVasselThe VoidVVVVVVWasteland AngelWizorbWorld Of GooZero GearZombie Driver + DLCAlan Wake's: American Nightmare Alice: Madness ReturnsBlurBulletstormCall Of Duty: Modern Warfare 3Call Of Duty: Modern Warfare 3 - MultiplayerCounter-Strike: Global OffensiveCounter-Strike: SourceCrysis 2: Maximum EditionDarksidersDay Of Defeat: SourceDiRT 3DiRT: ShowdownDota 2Driver San FranciscoDuke Nukem ForeverFar CryFar Cry 2Frontlines: Fuel Of WarGrand Theft AutoGrand Theft Auto 2Grand Theft Auto 3Grand Theft Auto: Vice CityGrand Theft Auto: San AndreasGrand Theft Auto 4Grand Theft Auto: Episodes From Liberty CityHalf-Life 2Half-Life 2: Episode OneHitman: Sniper ChallengeHomefront + Full DLCJust Cause 2 + Full DLCKilling Floor + DLCL.A. NoireLegendaryMafia 2Metro 2033Need For Speed: Hot PursuitNexuizPAYDAY: The HeistPortalPortal 2Prototype 2 + Prototype 2 RADNET Access Pack (Full DLC)RavagedRed Faction: ArmageddonSid Meier's Civilization 5Sleeping DogsTom Clancy's Ghost Recon Future Soldier Deluxe EditionInclude si 3 jocuri de MAC :Grand Theft Auto 3Grand Theft Auto: San AndreasGrand Theft Auto: Vice CityInclude si cateva jocuri BETA : Counter-Strike: Source BETAGear UpLoadoutNexuiz BetaPrimal Fears BETATranscripted Alienware BETAPret : 380 RON (Usor Negociabil, se accepta si PayPal)Daca nu sunteti interesati , rog sa nu faceti comentarii inutile!Multumesc. Salut!Poza : https://www.dropbox.com/s/5jx7zrjmg8cee91/Untitled.pngPoza 2 : https://www.dropbox.com/s/fird8nela87ocz9/Untitled1.png Edited November 15, 2012 by cooxthat Quote
AltraX Posted November 10, 2012 Report Posted November 10, 2012 (edited) // EDIT : Spor la vanzare atunci. Edited November 10, 2012 by AltraX Quote
1337 Posted November 10, 2012 Report Posted November 10, 2012 Prietene cine crezi ca o sa faca afaceri cu tine?Cine va face afaceri cu tine , sa nu se planga ca a loat tzeapa , sau sa dea report , ca presimt ca o sa isi ia ban.Prietene, poate omul chiar are contul si nu da teapa, daca vrei sa faci acuzatii asupra lui te rog sa vi cu dovezi palpabile, pana atunci nu-i face reclama negativa omului fara rost, merci. Quote
cooxthat Posted November 10, 2012 Author Report Posted November 10, 2012 Prietene, poate omul chiar are contul si nu da teapa, daca vrei sa faci acuzatii asupra lui te rog sa vi cu dovezi palpabile, pana atunci nu-i face reclama negativa omului fara rost, merci.Salut !Din cauza celor ca AltraX nu doresc sa vad comentarii inutile in acest topic.Da, este contul meu . Quote
cooxthat Posted November 10, 2012 Author Report Posted November 10, 2012 Ba nu ma loa tu pe mine , cu de astea , ca nu ma intimidezi ok? Vi cu 1 post pe forum , si vinzi , comentezi si vrei vanzari a? Crezi ca daca ti-a loat 1337 apararea gata esti smecher? , da nu pot spune il respect din mai multe motiv. Dar nu tio loa in cap ok ? Te rog , ai si tu niste print-uri ? Ceva sa vedem si noi ce cumparam . 1337 scuze frate daca te-am suparat , dar i-ai loat apararea si acum si-a loato in cap in plm.Am inteles ca "e grele" cu limba romana .Poftim dovada, speciala pentru sufletul tau :https://www.dropbox.com/s/5jx7zrjmg8cee91/Untitled.png Quote
Matt Posted November 10, 2012 Report Posted November 10, 2012 Ba nu ma loa tu pe mine , cu de astea , ca nu ma intimidezi ok? Vi cu 1 post pe forum , si vinzi , comentezi si vrei vanzari a? Crezi ca daca ti-a loat 1337 apararea gata esti smecher? , da nu pot spune il respect din mai multe motiv. Dar nu tio loa in cap ok ? Te rog , ai si tu niste print-uri ? Ceva sa vedem si noi ce cumparam . 1337 scuze frate daca te-am suparat , dar i-ai loat apararea si acum si-a loat-o in cap in plm.Fiind constient ca o sa imi iau warn pentru off topic , oare ce cauta un asemenea element pe forum ? Quote
AhEaD Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 @AltraX ban 1 saptamana! Poate sa devina si permanent https://rstcenter.com/forum/search.php?do=finduser&userid=89787&contenttype=vBForum_Post&showposts=1 Quote
nAb.h4x Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 Ba nu ma loa tu pe mine , cu de astea , ca nu ma intimidezi ok?Vi cu 1 post pe forum , si vinzi , comentezi si vrei vanzari a?Crezi ca daca ti-a loat 1337 apararea gata esti smecher? , da nu pot spune il respect din mai multe motiv.Dar nu tio loa in cap ok ? Te rog , ai si tu niste print-uri ? Ceva sa vedem si noi ce cumparam .1337 scuze frate daca te-am suparat , dar i-ai loat apararea si acum si-a loato in cap in plm.Epic language Quote
cooxthat Posted November 11, 2012 Author Report Posted November 11, 2012 (edited) Pret-ul este usor negociabil . Cine este interesat ma poate contacta pe privat.Pret-ul in plata PayPal este de 110 euro. Edited November 12, 2012 by cooxthat Quote
cooxthat Posted November 12, 2012 Author Report Posted November 12, 2012 Pret-ul a scazut la 380 RON [pret fix]. Quote
cooxthat Posted November 15, 2012 Author Report Posted November 15, 2012 (edited) Salut , pret-ul revine la 380 RON . Am facut un filmulet intr-un program pe nume Microsoft Expression Encoder 4 (nu am mai facut pana acum , deci scuzati claritatea) . Este o prezentare a contului . https://www.dropbox.com/s/qgznzci254cidvn/ScreenCapture.wmv Multa lume nu crede ca este un cont original . De ce ? Probabil din cauza pretului . Multumesc, salut! Edited November 15, 2012 by cooxthat Quote
cooxthat Posted November 16, 2012 Author Report Posted November 16, 2012 (edited) pret-ul scade la 300 ron !! Edited November 16, 2012 by cooxthat Quote
cooxthat Posted November 17, 2012 Author Report Posted November 17, 2012 Up 250 ron !!!!! AZI SI MAINE! Quote
bt.ionut Posted November 19, 2012 Report Posted November 19, 2012 Ai incercat sa postezi pe soft, computergames, sau pgl ? Nu cred ca cineva de aici iti va cumpara contul.Anyway, bafta ! Quote
cooxthat Posted November 19, 2012 Author Report Posted November 19, 2012 Ai incercat sa postezi pe soft, computergames, sau pgl ? Nu cred ca cineva de aici iti va cumpara contul.Anyway, bafta !Da, am incercat pe computergames si pgl dar mi-au sters topicul pentru ca nu am voie . Iar pe soft... Nu am auzit de el/Nu stiu ce link are.Nu vad de ce nu s-ar vinde, pret-ul e foarte mic. Quote
black_death_c4t Posted November 19, 2012 Report Posted November 19, 2012 nu e cont de sala de net ? Quote
cooxthat Posted November 19, 2012 Author Report Posted November 19, 2012 nu e cont de sala de net ? Nu . E contul meu personal. Daca era de sala , avea username-ul ceva in genul "NewHost01". Quote