Peleuc Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 Vand una bucata cont fileice cu 46.90 $ in el.Contul este al meu, nu este furat.Plata prin paypal.Pot oferi dovezi si putem folosi un middleman(mijlocitor) daca este cazul.Am nevoie urgenta de bani pt. ca am balance in paypal:-30$. Quote
em Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 Ofer? mai multe detalii. Ca de exemplu: De ce nu dai tu withdraw la acei $46.90 in cont direct ca sa iti rezolvi problema. Daca eu il cumpar, pot scoate banii? Quote
nAb.h4x Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 undeva e putred ... cum spune em ... de ce nu faci tu withdraw daca tot ai 46.90$ .... Quote
ForTestingPurposes Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 Vand una bucata cont fileice cu 46.90 $ in el.Contul este al meu, nu este furat.Plata prin paypal.Pot oferi dovezi si putem folosi un middleman(mijlocitor) daca este cazul.Am nevoie urgenta de bani pt. ca am balance in paypal:-30$.nu te ajuta cu nimic daca ne spui noua ca esti tu pe minus in balance pe paypal, dimpotriva, ne trezeste mai multe suspiciuni Quote
nAb.h4x Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 nu te ajuta cu nimic daca ne spui noua ca esti tu pe minus in balance pe paypal, dimpotriva, ne trezeste mai multe suspiciuniDe acord cu tine mai mult ca sigur nu cred ca e contul lui si are nevoie de bani ca sa nu mai aiba datorii la paypal Quote
DanyHardMatrix Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 Folosesc mai multe conturi paypal verificate mai bine de 3 ani si nici o data nu m-am trezit sa fiu pe minus , mi se pare un pic cam " straniu " sa fi pe minus , spunemi un pret si un motiv dc nu dai tu withdraw la cei 46$ ? Quote
nAb.h4x Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 e pe minus pt ca nu o avut ce face cu celelalte conturi furate incat si-o transferat pe contul lui Quote
cooxthat Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 Nu exista asa ceva. Este imposibil sa fii pe - in PayPal . Este o banca internationala online , de aici , ajungi singur la concluzia ca nu au voie sa iasa in pierdere cu nici 1 cent. Quote
daatdraqq Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 Nu exista asa ceva. Este imposibil sa fii pe - in PayPal . Este o banca internationala online , de aici , ajungi singur la concluzia ca nu au voie sa iasa in pierdere cu nici 1 cent.Primesti o plata de 100 $ -> tragi toti banii pe card -> cel care ti-a trimis banii deschide o disputa = - 100 $ in PayPal Quote
curiosul Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 Primesti o plata de 100 $ -> tragi toti banii pe card -> cel care ti-a trimis banii deschide o disputa = - 100 $ in PayPalSi tot degeaba, nu ii primesti inapoi Degeaba deschizi o disputa, eventual ma gandesc ca il adauga intr-o lista neagra pe respectivul. Quote
Peleuc Posted November 11, 2012 Author Report Posted November 11, 2012 Nu am fost prezent si cred ca m-ati cam discriminat.Vand contul pentru ca am nevoie de acei bani.Nu fac withdraw pentru ca virgula, ca sa faci ai nevoie de 50$.Banii vor venii in paypal.Pot face dovada ca e contul meu, si voi face primul pas pentru trusted members. Quote