inteleptul Posted November 12, 2012 Report Posted November 12, 2012 Salut. Vreau sa fac un contract la orange, voi cumpara si un tel, costa 68 € pe contract. Daca doresc sa renunt la abonament care este unul piperat 50 € lunar. Imi pot bloca tel ? Care stiti cum sta treaba... Quote
Ellimist Posted November 12, 2012 Report Posted November 12, 2012 Simplu. Nu poti sa renunti la abonament. Cel putin nu fara sa platesti lunile ramase. Vezi ca au mai avut cateva persoane problema asta. Cauta pe forum. Quote
inteleptul Posted November 12, 2012 Author Report Posted November 12, 2012 (edited) Ma intereseaza strict daca pot bloca telefonul. Mai exact Imei. Platesc telefonul 68 € si nu voi mai plati contractul. Depun o cerere in care solicit intreruperea contractului. Daca il reziliaza o.k...daca nu iar o.k...voi face o copie dupa cerere si raspunsul oferit de ei.L.E Depun un act prin care specific ca am fost dat afara de la job, nu imi pot permite sa platesc contractul. Cum nu am beneficiat de abonament, nu platec. Ramane sa platesc diferenta telefonului in rate Edited November 12, 2012 by inteleptul Quote
Tribilizi Posted November 12, 2012 Report Posted November 12, 2012 da aia de la orange ti-l blocheaza , da poti sa-ti schimbi imeiu ala creca daca ai un prieten bun la gsm;) Quote
colt.1911 Posted November 12, 2012 Report Posted November 12, 2012 da aia de la orange ti-l blocheaza , da poti sa-ti schimbi imeiu ala creca daca ai un prieten bun la gsm;)))))))))) Quote
sicilianul Posted November 12, 2012 Report Posted November 12, 2012 da aia de la orange ti-l blocheaza , da poti sa-ti schimbi imeiu ala creca daca ai un prieten bun la gsm;)Are you f*cking idiot ? Nu blocheaza nimeni nimic. Ar fi o chestie daca ar avea Android dar nici asa nu cred. Telefonul e un bun pe care il cumperi de la ei. Nu constituie obiectul contractului tau. Nu are treaba Quote
daatdraqq Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 Nu ti-l blocheaza dar o sa platesti 2 luni in avans abonamentul . De ce nu iei telefonul direct in rate ? Quote
Tribilizi Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 Are you f*cking idiot ? Nu blocheaza nimeni nimic. Ar fi o chestie daca ar avea Android dar nici asa nu cred. Telefonul e un bun pe care il cumperi de la ei. Nu constituie obiectul contractului tau. Nu are treabaTu cred ca esti idiot , daca e iOS sau Android ti-l poate bloca si iti poti baga pula-n el dupa aia Quote
dansud2007 Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 Tu cred ca esti idiot , daca e iOS sau Android ti-l poate bloca si iti poti baga pula-n el dupa aia Mai bine taci ,nu mai semnaliza , nu o sa-ti blocheze nimeni nimic gandeste-te ca sunt atatea telefoane aduse din afara ,luate la abonament neplatit integral, blocate pe o anumita retea ...si tu il deblochezi in tara fara probleme ........la abonamentu' de 50 de euro nu prea ai cum sa renunti Quote
inteleptul Posted November 13, 2012 Author Report Posted November 13, 2012 Am sa-l cumpar direct cu bani jos. Costa 1400 roni, cei de la orange imi cer patru luni plata abonamentului in avans, 200+68 € tel, tot acolo ajung. Quote
g3oflo Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 e vrajeaba cu toate contractele platiti mai mult in 2 ani act costa telefonu Quote
inteleptul Posted November 13, 2012 Author Report Posted November 13, 2012 Am fost astazi sa fac abonament, nu au spus nimic de avans, dupa ce au completat actele necesare mi-a spus totalul de plata, 268 €. La urma au oferit detalii, logic le am dat la mumu si am plecat. Nici pe site nu mentioneaza nimic de un avans. Quote