DRA4KE Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Your account has been locked.Please click "Forgot Password..." to start the unlocking process. (81003003)Mi-am blocat id-ul deoarece am bagat parola de 3 ori gresit (din motive de securitate,daca bagi parola gresit de 3 ori se blocheaza timp de 24 ore)Am avut pc-ul stricat si nu am mai intrat de mult pe mess (si nu mai stiu parola) si nici intrebarile de securitate si email alternativ nu am! Exista vre'o posibilitate sa imi recuperez parola?Post Reply sau trimiteti-mi un mesaj va rog frumos.Multumesc! Quote
jetus Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Daca nu mai stii nimic si nu ai email alternativ, poti sa iti iei adio de la id. Quote
nAb.h4x Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Your account has been locked.Please click "Forgot Password..." to start the unlocking process. (81003003)Mi-am blocat id-ul deoarece am bagat parola de 3 ori gresit (din motive de securitate,daca bagi parola gresit de 3 ori se blocheaza timp de 24 ore)Am avut pc-ul stricat si nu am mai intrat de mult pe mess (si nu mai stiu parola) si nici intrebarile de securitate si email alternativ nu am! Exista vre'o posibilitate sa imi recuperez parola?Post Reply sau trimiteti-mi un mesaj va rog frumos.Multumesc!Incearca de pe site sa te loghezi ! Yahoo Mail ! Quote
jetus Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 @nAb.h4x, citeste tot el nu stie parola Quote
nAb.h4x Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 (edited) MDA ! ... atunci numai ai ce sa faci daca ..... cum a zis jetus ! ( e seara deja numai gandesc bine )Daca iti era numa blocat id-ul puteai de pe site sa te loghezi !My bad ! Edited December 26, 2012 by nAb.h4x Quote
costy20055 Posted December 27, 2012 Report Posted December 27, 2012 salut Your account has been locked.Please click "Forgot Password..." to start the unlocking proces din cate stiu eu aceasta eroare apare si in momentul in care schimbi ip si esti logat cu un alt ip din alta tara , chiar daca bagi parola corecta o sa te intampine acelasi mesaj , o alta varianta ar fi sa cauti pe google ca sunt programe care pot gasi parola de mss daca ai avut o in pc , dar tind sa cred ca tu vrei sa afli parola de mss a cuiva si de aici ... nu cred ca e bine ce faci... Quote
Graphik Posted December 27, 2012 Report Posted December 27, 2012 @ costy20055 : nu e singurul care a avut aceasta problema in ultima vreme. Si eu le-am pus carne la frigider astora de la yahoo inainte de sarbatori exact pt acelasi motiv. Norocul meu ca mi-am amintit raspunsul la intrebarea secreta.Daca ii stii parola omului nu te ajuta cu absolut nimic, si eu o stiam si am verificat si reverificat daca am scris-o corect. Quote
Active Members Fi8sVrs Posted December 27, 2012 Active Members Report Posted December 27, 2012 vorbeste cu ei direct si explicale problema in timp realYahoo! Help | Customer Care - How can we help you? 1 Quote
Andblood Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 (edited) Eu mi-am recuperat de la ei 2 conturi, uitasem si raspunsurile la intrebarile de siguranta, parola , data de nastere, absolut tot.Am vorbit cu ei in jur de vreo 10 mailuri, am trimis cateva raspunsuri pentru intrebarile de siguranta, le-am spus ultimul ip pe care a fost accesat contul si pana la urma mi l-au dat.Incearca sa le spui ceva din mailul tau, ultimele mailuri trimise, ultimele ipuri care s-au logat pe id, ai 50% sanse sa il recuperezi.Succes Edited December 28, 2012 by Andblood Quote
DRA4KE Posted December 28, 2012 Author Report Posted December 28, 2012 vorbeste cu ei direct si explicale problema in timp realYahoo! Help | Customer Care - How can we help you?Mersi o sa incerc cred ca asta e cea mai buna solutie, o sa revin cu reply daca am rezolvat! Quote