bubu2005 Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Pira?ii din Carpa?i: Capitala mondial? a hackerilor se afl? în Râmnicu Vâlcea | Economica.net | Romania TVsursa economica.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Daca o tinem tot asa, o sa crestem economia tarii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuss615 Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Doar ce am citit prima fraz? ?i mi-am dat seama c?-i un articol de c?cat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kay97 Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Pira?ii din Carpa?i: Capitala mondial? a hackerilor se afl? în Râmnicu Vâlcea | Economica.net | Romania TVsursa economica.netUite cum o sa iesim din criza ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boogy Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Tot nu au inteles definitia unui hacker !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu2005 Posted December 27, 2012 Author Report Share Posted December 27, 2012 Da ma gandesc cat ne mai calca in picioare cu articole de 2 lei ............si senzational Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 care mai tine mouse-ul in stanga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrEnrich Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 lasand d-oparte chestia cu "hackerii" in nigeria este sport national spamul , s-a dat si o lege (nu mai stiu numarul) care se refera in special la un tip de spam ! Si un spammer obisnuit in nigeria castiga 1-2 usd pe zi adica 5 -7 paini ceea ce e bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valcea1 Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 da capitala saraciei...e acolo...inchid aia Oltchim isi invata si parintii la treaba...(80% din ostrovenari lucreaza acolo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3Flux Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 lasand d-oparte chestia cu "hackerii" in nigeria este sport national spamul , s-a dat si o lege (nu mai stiu numarul) care se refera in special la un tip de spam ! Si un spammer obisnuit in nigeria castiga 1-2 usd pe zi adica 5 -7 paini ceea ce e bine 419 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seby05 Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 (edited) Nu frate, e capitala zdrentelor. Aici nu se mai aplica "scopul scuza mijloacele". Le plang copiii de foame nu pentru ca n-au unde sa lucreze, ci pentru ca sunt comozi. Care e scuza lor? N-au avut scoli in care sa invete, in timp ce altii fac naveta, inca din clasele primare, 10-15km pe jos, sa faca carte? Ca n-au avut conditii, in timp ce altii citesc la lumanare? Ca n-au din ce sa traiasca, in timp ce altii iau trenul din noapte sa ajunga dimineata la munca? Ca vor o viata mai buna, in timp ce altii au inteles ca trebuie sa faca un compromis intre spriturile cu tovarasii si educatie? N-au nicio scuza, in fata nimanui, pentru crimele pe care le savarsesc. Sunt doar niste viermi ordinari, comozi, unde la ei cultura inseamna paginile de scam intinse, buni de nimic, ingamfati si imbecilizati de ragetul manelelor, pe care daca-i pui la sapa, iti dau cu ea in cap. Degeaba incerci sa inveti un porc sa cante; pierzi vremea si enervezi porcul.Cum plm un porc manelist , vierme ordinar, zdreamta zdremtelor de stricat, fara scoala, comod, poate sa fie multi milionar in dolari si euro pe baza unui scam cand eu cu 3 facultati primesc lunar de la patron 1200 + bonusuri de masa lei in programare ?Nu vreau sa te jignesc dar nu se leaga ce zici...si eu m-as duce cati-va ani la racoare pentru 2-3 mil. dolari doar am mai fost prin zona si pentru fapte minore de rahat.. bani care nu am sa-i fac nici cand o sa zboare porcu tau pe forum. Vorbim din auzite de la stiri, media dar realitatea doare !Daca ar fi mama si cu sora producatoare sau tata senator mi-as vedea de treaba frate ... crede-ma si nu sunt din RM sunt din estul tarii unde este mai greu Edited December 28, 2012 by seby05 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...