Jump to content
whoknows

BiTSENSE.Org - Hosting Network

Recommended Posts

Posted (edited)

53764461708400550763.png

Deoarece toata treaba cu hosting-ul a devenit atat de globala in ultima vreme, m-am gandit ca un asemenea site ar prinde bine, pentru ambele parti.

Firmele isi pot promova serviciile iar clientii pot evita site-urile de hosting aparute peste noapte.

Link: http://WwW.BiTSENSE.Org

Sunt constient ca imi lipsesc inca multe, insa sper sa le rezolvam pe toate cu timpul.

Astept parerile voastre.

Edited by whoknows
Posted

dc as da 60$ pe an pe 2 gb de hosting????

sunt curios cati clienti ai...dar si mai curios sunt daca o sa tii site-ul asta mai mult de 1 an pt ca nu stiu cati bani poti face printr-un reseller dp hostgator..sau alte servere

Posted
dc as da 60$ pe an pe 2 gb de hosting????

sunt curios cati clienti ai...dar si mai curios sunt daca o sa tii site-ul asta mai mult de 1 an pt ca nu stiu cati bani poti face printr-un reseller dp hostgator..sau alte servere

My friend, nu cred ca ai inteles scopul site-ului asta.

So, GFYS !

Posted
my sweet asshole..acu pe bune//tu ce ai alege

un host no name sau hostgator?

ba tu esti prost ? unde pula mea vezi tu ca eu vand hosting ?

daca esti chior, macar taci din gura, nu te tine in clantau cu mine.

Posted

Adevarul e ca baietasul asta nu stie nici el ce face. Bitsense-ul ala a fost o petarda de tracker, apoi site de hosting, acum forum. Da tepe (sure, don't take my word) si s-ar fute si cu un trib de negrii pentru 10 euro paypal. Atitudinea de smecheras pe care o afiseaza a prins-o intre poponautii care-i populau trackeru'. Mai bine ar inchide cineva topicul, ya kno', don't feed the troll!

Posted
Adevarul e ca baietasul asta nu stie nici el ce face. Bitsense-ul ala a fost o petarda de tracker, apoi site de hosting, acum forum. Da tepe (sure, don't take my word) si s-ar fute si cu un trib de negrii pentru 10 euro paypal. Atitudinea de smecheras pe care o afiseaza a prins-o intre poponautii care-i populau trackeru'. Mai bine ar inchide cineva topicul, ya kno', don't feed the troll!

ma confunzi tinere domn !

@pedala1 - pai ori te inseli ori nu ? ori te-ai saturat ori nu ? habar n-ai ce scrii .

Posted

inchide`ti gura. chiar acum am vazut mail cu spam de la tine d`aia am intrat aici.

Message received from HostNaster.ro

---------------------------------------------------------------------

Esti interesat de hosting ? Ai o firma sau cauti una care sa-ti gazduiasca tot ceea ce ai nevoie ?

Atunci NU MAI STA DEGEABA !

Hai alaturi de noi pe http://www.BiTSENSE.org unde poti afla absolut tot despre firmele de hosting, dar si ce implica o afacere in domeniul hostingului!

De asemenea vei gasi multe tutoriale linux, care sa te ajute in ceea ce doresti sa faci !

Hai alaturi de noi, hai alaturi de http://www.BiTSENSE.Org !

---------------------------------------------------------------------

Va asteptam