darknwo Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Am 12 invitatii DOTA 2 pe care vreau sa le vand.Cei care vor incepe sa spuna ca se dau moca sa se abtina, nu are treaba cu topic-ul asta.Pretul DOTA 2 pe STEAM este de 27,99€ -> Dota 2 on SteamEu dau cu 15€ bucata, cine vrea mai multe vorbim.Plata doar PayPal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
caii Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Ce tupeu ai.Invite your friends You have extra copies of Dota 2 to give awayPm me care vreti moca, eu nu am ce face cu ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandabot Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Dau si eu moca , pm doar pentru ca isi vinde darknwo si chilotii pentru 5$/zi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play4Fun01 Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Asa-s Romanii, ma (hai sa nu generalizez, nu chiar toti...dar majoritatea)...primesc gratis, dar cand vine vorba sa dea, ti-ar lua si haina de pe tine.PS: Nu mai am invitatii, ca v-as da si eu fara probleme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darknwo Posted January 8, 2013 Author Report Share Posted January 8, 2013 Si ce pula mea va doare pe voi gaozu' ce fac eu, am zis clar sa nu mancati cacat aiurea aici despre datul invitatiilor moca pentru ca nu are nicio legatura cu topic-ul asta. Faceti-va in pula mea topic cum ca dati invitatii DOTA 2 moca si mancati cacat acolo cat vreti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
caii Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Si ce pula mea va doare pe voi gaozu' ce fac eu, am zis clar sa nu mancati cacat aiurea aici despre datul invitatiilor moca pentru ca nu are nicio legatura cu topic-ul asta. Faceti-va in pula mea topic cum ca dati invitatii DOTA 2 moca si mancati cacat acolo cat vreti.Futu-ti comunitatea matii, dar cand iei de aici loguri moca iti tremura mana pe tastatura cand le schimbi parolele.On topic: Hai sictir luati-as neamu-n pula de fomist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darknwo Posted January 8, 2013 Author Report Share Posted January 8, 2013 Ce loguri bai taran obosit, sterge-ti cacatul de la gura. Iesi in pula mea de aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blech Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 noua ne place topic hijack:cred ca mai am si eu doua invitatii moca. revin cu edit pe postul asta cu detalii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darknwo Posted January 8, 2013 Author Report Share Posted January 8, 2013 aha, voua va place sa va bagati nasu pe unde nu trebuie, tipic romanesc. In loc sa va vedeti de laba veniti si futeti topic-ul altuia. Link to comment Share on other sites More sharing options...