sudobash Posted January 12, 2013 Report Posted January 12, 2013 Caut o persoana serioasa, cunoascatoare a domeniului crack / hack (depinde cum vreti sa-i spuneti) foarte bine, mai exact - servere virtuale (vds,vps,dedicat s.a.m.d) pentru o colaborare de lunga durata din care se pot scoate bani frumosi, cand spun frumosi nu ma refer la cateva sute de lei ci la cateva sute de euro lunar.Mai multe detalii prefer sa discutam in privat, cei interesati sa-mi trimita un mesaj privat cu o adresa de contact (preferabil yahoo).Rog cei care nu au nici o legatura cu subiectul sau nu sunt interesati sa nu comenteze, multumesc frumos.Stima.
sudobash Posted January 12, 2013 Author Report Posted January 12, 2013 Nimeni?Haideti ma, cei care detin cunostinte, va supara banii?
diablo666 Posted January 12, 2013 Report Posted January 12, 2013 nu cred ca sunt multi care sa cunoasca "foarte bine" ceea ce ceri tu + ca suna putin ilegal si poate ca s-au speriat )
nuderanja1 Posted January 12, 2013 Report Posted January 12, 2013 nu cred ca ajuta nici faptu ca are doar 2 postari
DoubleBit Posted January 12, 2013 Report Posted January 12, 2013 Sariti repede cu critica, poate omul ofera hosting si cauta un pentester si nu stie cum sa se exprime.
sudobash Posted January 15, 2013 Author Report Posted January 15, 2013 Nu vrei sa ma apuc sa spammez sa par de incredere? Astept doritori!
sudobash Posted January 16, 2013 Author Report Posted January 16, 2013 Ai mesaj, inca astept oameni interesati. Pana acum nimic , si mai ziceti ca e criza toata lumea e in bani.
Zatarra Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 Spune-ne despre ce este vorba mai in detaliu si te ajutam, altfel nu cred ca vei fi ajutat.
blackboy-1337- Posted January 17, 2013 Report Posted January 17, 2013 Spune-ne despre ce este vorba mai in detaliu si te ajutam, altfel nu cred ca vei fi ajutat.Am vorbit eu cu el si el vrea sa stai la scan de root pentru el.
sudobash Posted January 17, 2013 Author Report Posted January 17, 2013 Domnule blakboy, de unde atata ironie? daca stai la scan stai moca?mare ti-e gradina Doamne.Daca nu-ti convine stai la scan si tinele degeaba omule .. multa minte iti trebuie.
blackboy-1337- Posted January 17, 2013 Report Posted January 17, 2013 Domnule blakboy, de unde atata ironie? daca stai la scan stai moca?mare ti-e gradina Doamne.Daca nu-ti convine stai la scan si tinele degeaba omule .. multa minte iti trebuie.Nu e vorba ca stai moca, dar e ceva ilegal si trebuie sa le zici dinainte la omuleti, care vrea sa faca ilegalitati.
sudobash Posted January 17, 2013 Author Report Posted January 17, 2013 Pana acum nu am vazut pe cineva care scaneaza servere linux sa faca ceva cu ele, scanam sa fie.Asa, cei care au si pot face, de ce nu? Ilegal, legal, riscul meseriei. Aia care fura milioane de euro nu mai sunt legali, ne ia pe noi care incercam sa facem un ban pe net ..