Sonny Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 As vrea sa cumpar Scrapebox de pe scrapebox.com. Intrebarea mea ar fi daca se merita sa platesc acei 97 dolari. Intreb caci poate exista alternative mai ieftine testate de voi. Astept pareri Quote
daatdraqq Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 57 http://www.scrapebox.com/bhw Quote
curiosul Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Acel face tot banii! Daca stii ce sa faci cu el se merita. Initiam cand l-am cumparat am fost putin dezamagit dar dupa cateva saptamani de "studiat" lucruri simple despre SEO mi-am schimbat parerea. Deci eu as zice ca daca ai banii sa nu mai stai pe ganduri, mai ales daca ai cateva domenii si vrei sa le imbunatatesti din punct de vedere al optimizarii. Quote
Vlachs Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Merita banii dar trebuie sa stii sa il folosesti, inainte de al cumpara ar trebui sa te uiti pe diferite tutoriale sa vezi daca poti sa te descurci.Totul consta in strategie si human pattern. Quote
Sonny Posted January 16, 2013 Author Report Posted January 16, 2013 Asa voi face, mai intai studiez putin. In orice caz azi sau maine cel tarziu il voi cumpara. Multumesc pentru raspunsuri. Quote