Jump to content
Vlachs

[GET] SCRAPEBOX v1.15.64 Cracked

Recommended Posts

Posted

Unde l-am gasit spun astia ca scrapebox este cracked si functioneaza dar cel mai bine lasati un raspuns daca da sau nu

Download:

http://www.uploadseeds.com/download.php?uid=PJ5TOJDU

Posted

bai oameni buni ...e 57 de $ ...daca sunteti mari SEO-isti il puteti cumpara ..si eu il cautam la inceput free ..il gasisem ..il testasem vazusem rezultate asa ca m-am dus si l-am cuparat ..

PS deja suntem la 1.15.66

Posted
bai oameni buni ...e 57 de $ ...daca sunteti mari SEO-isti il puteti cumpara ..si eu il cautam la inceput free ..il gasisem ..il testasem vazusem rezultate asa ca m-am dus si l-am cuparat ..

Sunt persoane pe forum care nu si-l permit, pe langa pretul soft-ului mai ai nevoie de proxy-uri si liste, nu cred ca multi de aici isi permit cheltuieli de genu.

Posted

e 97 parca :-)

Posted
daca cumperi softu asta..intr-o luna faci mai multi bani cu el decat a costat programu.

Cu ce cacat faci ma mai multi bani, tu stii despre ce vorbesti ?

Scrapebox in esenta e un program usor de facut, un programator experimentat il poate face in 2,3 ore.

Nu am mai folosit scrapebox de peste 6-7 luni, sunt alternative mai bune dar pentru blog comment este foarte bun.

Nu o sa iti scoti banii intr-o luna, nu are un efect atat de mare, inafara de program in sine mai ai nevoie de multe alte chestii.

Nu il mai laudati si ridicati in slavi atata ca nu e chiar atat de special, un commenter basic poti sa il faci in php foarte rapid, trebuie sa preiei doar id-ul postului.