Jump to content
Gonzolfi

Salut! Gonzolfi

Recommended Posts

Posted

Salutare! Numele meu este Gonzo si am aterizat aici din intamplare. Stau in Romania, m-am mutat recent din Anglia si deja imi pare rau.

Pasiunea mea legata de securitate a inceput acum mult timp, as zice vreo 4-5 ani. Dar totusi nu am foarte multe cunostinte, sau cel putin asa consider, fiindca niciodata nu poti sti totul cand vine vorba de securitate. Ma pricep la sqli,xss,lfi,rfi si alte prostioare de genu', desi nu prea ma mai preocupa lucrurile astea. Acum o ard cu scannere :D

Imi pare bine ca am aterizat aici, si sper sa ma acomodez repede si sa am o sedere cat mai placuta.

Posted
Bine ai venit.

In sfarsit o prezentare care mi-a facut placere sa o citesc.

Multumesc.

Mda, am citit si eu cateva posturi aleatorii si am vazut ca unii nu se impaca prea bine cu romana. Ei, poate am nimerit eu numai posturile ungurilor, nu ca as fi rasist, sa nu se inteleaga gresit. :D

Posted

Welcome.

Dar la faza asta

unii nu se impaca prea bine cu romana.

Suferi tu asa putin de tine, asta nu prea mi-a placut, dar stiu ca asta este adevarul, totusi puteai sa nu suferi asa. (nu ma simt analfabet si nici nu sunt)

Si apropo, mai bine unguri, decat ciori.

Posted

@hackerika, nu inteleg. De ce zici ca sufar? Argumenteaza in caz ca banul primit e temporar.

Multumesc persoanelor care mi-au urat bun venit, o sa incerc sa ma revansez fata de voi cu tutoriale, desi voi stiti mult mai multe ca mine.

Posted
Salut & let me emphasise the fact that you've made the biggest mistake of your life.

Ce low am ajuns daca ne bucuram la un cacat care ar trebui sa fie un lucru elementar (respectarea regulilor gramaticale & shit).

Ai mare dreptate Gecko. Da' si cand oamenii isi bat joc de regulile gramaticale parca nu te simti bine si nu acorzi respect acelor persoane.

Posted
De curiozitate, cum ti-ai ales numele asta?

Prietenul meu cel mai bun imi spune "Gonzo", cand eram mai mic mi se spunea "Wolfy".

Nu par nume originale, asa ca le-am combinat.

PS: curiosul:"De curiozitate.." :))

Posted

Multumesc persoanelor care mi-au urat bun venit, o sa incerc sa ma revansez fata de voi cu tutoriale, desi voi stiti mult mai multe ca mine.

Bun venit !

Cred ca ne-am bucura cu totii daca ai face niste tutoriale. Indiferent de nivelul cunostintelor tale:)