Gonzolfi Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Salutare! Numele meu este Gonzo si am aterizat aici din intamplare. Stau in Romania, m-am mutat recent din Anglia si deja imi pare rau. Pasiunea mea legata de securitate a inceput acum mult timp, as zice vreo 4-5 ani. Dar totusi nu am foarte multe cunostinte, sau cel putin asa consider, fiindca niciodata nu poti sti totul cand vine vorba de securitate. Ma pricep la sqli,xss,lfi,rfi si alte prostioare de genu', desi nu prea ma mai preocupa lucrurile astea. Acum o ard cu scannere Imi pare bine ca am aterizat aici, si sper sa ma acomodez repede si sa am o sedere cat mai placuta. Quote
Praetorian503 Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Bine ai venit. In sfarsit o prezentare care mi-a facut placere sa o citesc. Quote
Gonzolfi Posted January 20, 2013 Author Report Posted January 20, 2013 Bine ai venit. In sfarsit o prezentare care mi-a facut placere sa o citesc.Multumesc.Mda, am citit si eu cateva posturi aleatorii si am vazut ca unii nu se impaca prea bine cu romana. Ei, poate am nimerit eu numai posturile ungurilor, nu ca as fi rasist, sa nu se inteleaga gresit. Quote
UnderKode Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Welcome to RST.OFF: Imi place ce ai zis Ei, poate am nimerit eu numai posturile ungurilor. Quote
SticKyWoX Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Salut! Da, o prezentare scurta care nu e incarcata cu toate prostiile, si mai respecta si regulile bunului simt si cele ale gramaticii. Sedere placuta! Quote
hackerika Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Welcome.Dar la faza asta unii nu se impaca prea bine cu romana.Suferi tu asa putin de tine, asta nu prea mi-a placut, dar stiu ca asta este adevarul, totusi puteai sa nu suferi asa. (nu ma simt analfabet si nici nu sunt)Si apropo, mai bine unguri, decat ciori. Quote
wildchild Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Hackerika, ia o pauza, ca nu-ti mai tace gura si faci cam mult offtopic in ultima vreme.on: welcome! Quote
Gonzolfi Posted January 21, 2013 Author Report Posted January 21, 2013 @hackerika, nu inteleg. De ce zici ca sufar? Argumenteaza in caz ca banul primit e temporar.Multumesc persoanelor care mi-au urat bun venit, o sa incerc sa ma revansez fata de voi cu tutoriale, desi voi stiti mult mai multe ca mine. Quote
SticKyWoX Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Salut & let me emphasise the fact that you've made the biggest mistake of your life.Ce low am ajuns daca ne bucuram la un cacat care ar trebui sa fie un lucru elementar (respectarea regulilor gramaticale & shit).Ai mare dreptate Gecko. Da' si cand oamenii isi bat joc de regulile gramaticale parca nu te simti bine si nu acorzi respect acelor persoane. Quote
Scripter Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 Bine ai venit. In sfarsit o prezentare care mi-a facut placere sa o citesc.bun venit Quote
curiosul Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 De curiozitate, cum ti-ai ales numele asta? Quote
Gonzolfi Posted January 24, 2013 Author Report Posted January 24, 2013 De curiozitate, cum ti-ai ales numele asta?Prietenul meu cel mai bun imi spune "Gonzo", cand eram mai mic mi se spunea "Wolfy".Nu par nume originale, asa ca le-am combinat.PS: curiosul:"De curiozitate.." Quote
Boby Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 Multumesc persoanelor care mi-au urat bun venit, o sa incerc sa ma revansez fata de voi cu tutoriale, desi voi stiti mult mai multe ca mine.Bun venit !Cred ca ne-am bucura cu totii daca ai face niste tutoriale. Indiferent de nivelul cunostintelor tale:) Quote