Jump to content
starion

intoxicare coleg

Recommended Posts

Posted

Salut. Stau la camin si am un coleg de camera cam bulangiu care imi mananca mancarea cand i se scoala fara sa ceara voie sau altceva.Ma gandeam sa pun niste antigel in ea si sa il intoxic. Sugestii?

A si mai era o idee cica sa iau niste prajituri le tin vreo 2 zile la caldura si dupa aia ii dau sa se indoape.

THANKS!

Posted

mysql> SELECT COUNT(*), name FROM users WHERE IQ<0;
+----------+----------+
| COUNT(*) | name |
+----------+----------+
| 1 | starion |
+----------+----------+
1 row in set (0.00 sec)

De unde cacat veniti?

Posted

starion : esti dus cu capu ba baiatule de la antigel nu il intoxici il omori direct cu siguranta esti de psihiatrie....antigelu coaguleaza sangele idiotule ..... deci am trait sa vad cat de prosti sunt unii si asta nu e subiect de RST.In concluzie ajungi la puscarie daca gandesti asa;) dar mai itai ajungi si la stirile de la ora 17:00=)) ca acolo numai prostii arata cum a facut ala nush ce crima cum sa impuscat ala si tot asa ;) Deja nu se mai numesc stirile de la ora 17:00 .Mai bine crimele de la ora 17:00 .

Posted

Cumperi un ou dupa care cumperi un borcan.Se fierbe oul si se aseaza cu tot cu coaja in borcan.Te pisi in borcan si lasi oul acolo 1 saptamana.Cu mare atentie scoti oul cu o pereche de manusi il decojesti si il pui in sandwich taiat.Tine borcanul la caldurica.Bafta si take care.

Posted

Cum a zis si yceman, faza cu laxativele e cea mai tare...eu cand eram prin clasa a patra i-am facut asa unui tigan care ne-a luat sticla de suc de la o mica petrecerea clasei...ce a urmat?!?!?! pai pot sa zic doar atat: SA CACAT CU STROPI =))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...