starion Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Salut. Stau la camin si am un coleg de camera cam bulangiu care imi mananca mancarea cand i se scoala fara sa ceara voie sau altceva.Ma gandeam sa pun niste antigel in ea si sa il intoxic. Sugestii?A si mai era o idee cica sa iau niste prajituri le tin vreo 2 zile la caldura si dupa aia ii dau sa se indoape.THANKS!
hades Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 mysql> SELECT COUNT(*), name FROM users WHERE IQ<0;+----------+----------+| COUNT(*) | name |+----------+----------+| 1 | starion |+----------+----------+1 row in set (0.00 sec)De unde cacat veniti?
sebywarlord Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Ba daca esti femeie si ti-e frica sa ii tii piept si sa te certi cu el asta nu inseamna ca trebuie sa-l omori cu antigel.Spunei sa nu iti mai manance mancarea sau cerei banii p ea.Man Up idiot
SticKyWoX Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 N-ai minte ba baiatule. Fa cum a zis sebywarlord si confrunta-l, ce se poate intampla?
zombynebunu Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 starion : esti dus cu capu ba baiatule de la antigel nu il intoxici il omori direct cu siguranta esti de psihiatrie....antigelu coaguleaza sangele idiotule ..... deci am trait sa vad cat de prosti sunt unii si asta nu e subiect de RST.In concluzie ajungi la puscarie daca gandesti asa;) dar mai itai ajungi si la stirile de la ora 17:00=)) ca acolo numai prostii arata cum a facut ala nush ce crima cum sa impuscat ala si tot asa Deja nu se mai numesc stirile de la ora 17:00 .Mai bine crimele de la ora 17:00 .
endemic Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 cumpara o portie de ciuperci si pune-o in mancare
sebywarlord Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 @endemic el vrea sa-i faca rau . nu bine:))
yceman Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 metoda clasica...baga laxative la greu !
eusimplu Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Prinzi un caine si-l prajesti:)))))))))ii spui ca-i carne de miel )))
pinguinulturbat Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Cumperi un ou dupa care cumperi un borcan.Se fierbe oul si se aseaza cu tot cu coaja in borcan.Te pisi in borcan si lasi oul acolo 1 saptamana.Cu mare atentie scoti oul cu o pereche de manusi il decojesti si il pui in sandwich taiat.Tine borcanul la caldurica.Bafta si take care.
magnificul Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Cum a zis si yceman, faza cu laxativele e cea mai tare...eu cand eram prin clasa a patra i-am facut asa unui tigan care ne-a luat sticla de suc de la o mica petrecerea clasei...ce a urmat?!?!?! pai pot sa zic doar atat: SA CACAT CU STROPI