Usr6 Posted January 25, 2013 Report Posted January 25, 2013 (edited) in ce consta concursul:postarea unuia sau mai multor tutoriale* in lb romana, creatie proprie, aici:https://rstforums.com/forum/tutoriale-romana.rst sau aici:https://rstforums.com/forum/tutoriale-video.rst*fara tampenii gen: cum sa faci un server cu istealer / chestii ilegale / si alte balarii de genulperioada de desfasurare:sambata dimineata - luni dimineatapremiu: o licenta pe 1an (1pc) la Bitdefender Internet Security 2013 ** Bitdefender Internet Security 2013cum se alege castigatorul:voi incerca sa fiu cat mai impartial () si sa premiez tutorialul cel mai interesant, unde s-a depus un pic de interes, etc., in caz de sunt multi participanti eventual un pollpentru o jurizare cat mai corecta, l-am inclus in comisia de jurizare si pe Begood** licenta a fost obtinuta in urma unei promotii Mult succes Edited January 25, 2013 by Usr6 1 Quote
yoyois Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 premiu: o licenta pe 1an (1pc) la Bitdefender Internet Security 2013 ** Bitdefender Internet Security 2013Adica aia data gratis de catre Bitdefender?Serios acum, daca cineva vrea sa faca un tutorial, face. Nu mi se pare o metoda prea buna de promovare a tutorialelor.PS: Incearca sa dai un premiu mai ... substantial. Quote
FiliBlox Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 Licenta este oferita gratuit de yoda intr-un parteneriat cu bitdefender deci nu i-si are rost concursul.exact cum spune si yoyois " Incearca sa dai un premiu mai substantial " Quote
SticKyWoX Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 Pentru tutorialele BUNE se ofera rep-uri si like-uri. Lucruri care nu-ti ofera nici un fel de beneficiu in afara de faptul ca da bine cand iti acceseaza cineva profilul.Oricum, ideea este buna. Daca fac rost de niste rdp-uri/root-uri o sa ofer si eu cateva ca premiu pentru tutoriale bune. Quote
Mandrake1942 Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 Oameni buni promotia pe yoda s-a terminat iar gratis nu mai gasiti licente si btw licenta pe 1 an e 180 lei (cred) deci eu zic ca e un premiu OK pt 1 ora in care sa impartasiti cu aceasta comunitate cateva din vastele voastre cunostinte. Quote
Nytro Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 Eu cred ca nu e necesar un premiu pentru ca cineva sa demonstreze de ce este in stare... Quote