Nytro Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 Patch de securitate urias de la Microsoftde Redactia Hit | 8 februarie 2013Microsoft va publica, saptamana viitoare, un update de securitate pentru Windows ce contine nu mai putin de 57 de patch-uri pentru eliminarea bug-urilor. Pachetul va contine 12 update-uri de securitate dintre care cinci sunt considerate critice. Vizate pentru eliminarea vulnerabilitatilor sunt Windows-ul, Internet Explorer-ul si suita Office. Din numarul total de update-uri, cinci sunt dedicate Windows 7, patru Windows 8 si trei Windows XP SP3, afirma reprezentantii companiei nCircle. Nu este prima data cand Microsoft publica astfel de pachete "monstru" cu update-uri de securitate, scrie Computerworld. In aprilie 2011, compania punea la dispozitia utilizatorilor un patch cu nu mai putin de 64 update-uri pentru eliminarea unor vulnerabilitati in programele sale. Sursa: Computerworld.comVia: Patch de securitate urias de la Microsoft | Hit.ro Quote
FiliBlox Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 Si presupun ca nu il pune gratuit... Il voi folosi cu placere pe windows xp sp3 . Quote
Nytro Posted February 8, 2013 Author Report Posted February 8, 2013 Nu e gratuit.Ai "platit" pentru Windows si Office Quote
Cril Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 Nu e gratuit.Ai "platit" pentru Windows si Office Avem de la MSDNAA Quote
Cifre Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Cand o sa fie publicat va rog sa lasati aici arhiva. Eu nu mai am voie sa vizitez microsoft il am blocat din retea impreuna cu inca 4 site-uri. Va multumesc. Quote