bruttus139 Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 (edited) Cum se unesc mai multe retele,wifi,ethernet,3G,4G,dial-up intr-una singuraIn primul rind sa explicam despre ce este vorba.Cu ajutorul acestui program se poate face un hotspot pentru a da internet mai multor clienti. Tot cu acest program,si asta este partea care ne intereseaza,puteam aduna latimea de banda de la toate conexiunile de care dispunemsi in felul asta obtinem una singura mult mai rapida. De exemplu ne putem conecta la 3 retele wifi,a vecinului,a unui hotspot,la cea de la biblioteca,si in acelasi timp la telefonul mobil,sau dupa caz la mai multe telefoane mobile,dar si la modemul propriu,sau la alte surse disponibile,si la final vom avea o linie de internet unica cu o viteza foarte mare.Programul se numeste Connectify Dispatch,si merge in orice sistem windows.Un video demonstrativ gasiti aici Use Ten Internet Connections at Once with Connectify Dispatch! - YouTubePentru o versiune PRO functionala 100% puteti sa imi vizitati forumul si sa downloadati,nu am pus pe alt server pentru ca nu vreau sa se piarda.Versiunea pe care o ofer la download este Connectify Dispatch v4.1.0.25941In arhiva .rar veti gasi instructiuni pentru instalare full.In ce priveste ip-ul public,programul il afiseaza pe cel care are placa de retea cea mai puternica in semnal,dar am observat ca la mine pe server nu pot uploada nimic,si nici aici pe forum nu ma pot loga daca folosesc programul,probabil din cauza ca se foloseste https in loc de http. Edited February 9, 2013 by bruttus139 Quote
LegendKiller Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Bun si daca am un server web , ce IP o sa am ? Nu ai avea cum sa faci ca la un BGP. Quote
diablo69 Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Bun si daca am un server web , ce IP o sa am ? Nu ai avea cum sa faci ca la un BGP.Softul a fost facut pentru a mari viteza de download atunci cand ai nevoie. Print screen-ul e facut de mine unind doua retele,cu doua adaptoare; un tp-link si un ralink. Sincer, nu ma intereseaza IP-ul cand fac download. Quote
bruttus139 Posted February 9, 2013 Author Report Posted February 9, 2013 Bun si daca am un server web , ce IP o sa am ? Nu ai avea cum sa faci ca la un BGP.Programul face ca atunci cind ai mai multe placi de retea,si sint conectate,sa le uneasca pe toate si sa iti ofere o viteza mai mare pentru internet,eu de exemplu am unit 4 adaptoare usb wireless,conectate fiecare la alta retea wifi, si una 3G si acum am la download 28 Mbs direct,dar in cazul unui server nu stiu ce sa-ti spun,ia si fa teste,si daca ai vreo noutate sa ne anunti si pe noi,e un subiect interesant. Quote
sorelian Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Da, viteza mai mare de download rezulta din faptul ca acest program reuseste sa faca o repartizare a procesului intreconexiuni. E o treaba exceptionala .E de-a dreptul minunat !!! Adica util. Quote
dicksi Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 (edited) mikrotikhttp://thepiratebay.se/torrent/7567791/Mikrotik_5.20_with_License Edited February 10, 2013 by dicksi Quote
bruttus139 Posted February 11, 2013 Author Report Posted February 11, 2013 mikrotikMikrotik 5.20 with License (download torrent) - TPB deerparkoptimist en 2012-09-18 08:27 CET:Do not download this torrent! There is some kind of backdoor in the software that hijacks the DNS on your network and redirects NXDomain responses to a server in China. Use at your own risk. Quote
GarryOne Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 bruttus139, sa inteleg ca oferi programul crackuit free? Quote
gorila Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 (edited) Am incercat mai multe versiuni, nu mergeau pro. Baga un link te rog sa-ncerc si eu !LE: l-am gasit,merci Edited February 11, 2013 by gorila Quote
dicksi Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 Connectify Dispatch 4.1.0.25941 (Includes Connectify Hotspot PRO) Quote
NOVATu Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 Connectify Hotspot Pro v4 Dispatch + CrackTorrent file kat.phhttp://kat.ph/connectify-hotspot-pro-v4-dispatch-crack-t6938784.htmlNu l-am testat.Daca al testati sa spuneti si voi daca merge. Quote