player123 Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Va salut,Ce cms imi recomandati pentru a imi deschide un site de muzica ?Unde se pot asculta + vizualiza videoclipurile si downloda melodiile. Quote
kiranom Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 WordPress iti recomand eu , e cel mai bun / stabil si il poti modifica usor.. sau Joomla dar e mai complicat Quote
eusimplu Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 De ce toata lumea foloseste wordpress la orice?player123 - Eu nu-ti recomand nici un cms pentru asta, iti recomand scripturi oarecum apropiate de un cms. Quote
MazaBoY Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Iti poti face tu unul singur php sti ca l-ai facut tu,securizat tu,optimizat tu,desing unic,etc multe avantaje Quote
Cril Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 De ce toata lumea foloseste wordpress la orice?player123 - Eu nu-ti recomand nici un cms pentru asta, iti recomand scripturi oarecum apropiate de un cms.Ca-i bine scris si usor de inteles codul(si de modificat) + destul de securizat in comparatie cu restul alternativelor in cazul in care cineva nu-i in stare sa scrie un cod de la 0.Pe langa ce am spus mai sus, gasesti raspuns cam la orice intrebare de coding pentru wordpress fie pe google, fie pe codex (+ exemple clare). Quote
kiranom Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 eusimplu pentru ca-i cea mai securizata , optimizata, usor de modificat si GRATUITA platforma pe care poti face ORICE si are cel mai bun suport tehnic pe langa alte platforme Quote
player123 Posted February 9, 2013 Author Report Posted February 9, 2013 Si eu stiam ca wordpress este m-ai securizat dar din ce am auzit este ca nu prea poti sa faci asa ceva cu wordpress ( cea ce vreau eu sa fac ). Asa ca caut o persoana priceputa in php sau in ce limbaj este mai sigur, sa puna la punct un script de muzica online ( mai multe detalii prin pm ) bineinteles contra cost.Cei care se pricep si stiu sigur ca pot sa faca asa ceva va rog sa-mi dati un pm cu id-ul vostru de mess sau v-om discuta prin pm-uri. Quote