Matt Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Pe lista mai sunt si alte site-uri importante, printre care si DeviantArtGoogle Chrome se intampla sa blocheze, pe motiv de malware, mai multe site-uri importante, precum imgur, DeviantArt, San Francisco Chronicle sau YouTube, scrie Gizmodo. Pe Twitter au aparut o multime de persoane care au reclamat acest lucru.Deocamdata, cauza acestor alerte este necunoscuta si, cel mai probabil, inginerii companiei lucreaza la remedierea ei. Nu se cunoaste, la aceasta ora, nici macar daca e vreun sambure de adevar in toata aceasta poveste, iar ceva malware ar exista pana la urma.Sursa Yoda.Ro Quote
MazaBoY Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 La mine merge youtube si cum pana mea sa blocheze pe chorme accesul la youtube nu e tot al lor ) ) Quote
Matt Posted February 10, 2013 Author Report Posted February 10, 2013 Mie mi s-a intamplat saptamana trecuta de cateva ori apoi si-a revenit. Quote
yoyois Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 E ceva dubios cu google si facebook. In ultimul timp au avut multe probleme si Gizmodo a scris despre toate.Mai mult ca sigur ca "Gizmodo" ataca facebook si google pt a obtine stiri de calitate. Quote
Cryo Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Cand site-ul are malware cu adevarat browserele nu-l detecteaza niciodata Quote
Cifre Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Si-au blocat singuri productia?! Lulz. Quote
sicilianul Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Eu nu cred nici o prostie scoasa de domnii de la Yoda (aka Buhnici) plus ca ei vin cu stirile la cateva ore sau chiar zile diferenta de site-urile specializate Quote
k0x Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 youtube, google, chrome sunt acelasi cacat. Quote
gallardo Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 (edited) mie imi arata lucru asta antivirusu cand intru pe youtube de vreo saptamana si ceva http://k007.kiwi6.com/hotlink/c6a0k69ilc/immagine.png stie cineva ceva(edit) in italia nu este blocat si chiar daca intru cu opera sau chrome acelasi lucru Edited February 11, 2013 by gallardo Quote
k0x Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 Si ce? Crezi ca au un if (malware.detect == 1 && browser.name == 'Chrome') { continue; } pe undeva? Virusi se pot instala si prin vulnerabilitati, deci ar fi stupid sa nu restrictioneze accesul la un site chiar daca e al lor. Chiar nu va creaza niciun disconfort starea asta de prostie?Nolifere iesi in mortii ma-ti afara din casa! Quote