Oust Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 (edited) Cautam pe net o metoda de conectare la internet cu Proxy, si am gasit asta, dupa 2 ore de teste etc, am descoperit ca DD-WRT-ul nu porteaza calumea am bagat firmware-ul stock la router am facut port foward a mers, si dupa am facut ceea ce e in videoul asta, imi merge perfect, si e gratis.http://www.youtube.com/watch?v=SkYGRwqTi5kDaca aveti probleme scrieti aici, va ajut eu.Acum o sa-mi instalez si pe VPS sa am 24/7 si ma doare la basca.Nu mai incercati, nu mai functioneaza... mananca din MB. Edited October 1, 2013 by Oust 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Dubios.Ce am vazut e ca ai deschis un server de proxy pe win si ai setat acele date pe telefon. Oare chiar sa nu fie contorizat acel trafic? (Internet gratis pe telefon) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilbr22 Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 si mie mi se pare dubios, eu foloseam ccproxy sa dau net de pe un pc pe altu, dar erau in retea, ca sa dai net pe telefon de pe un vps mi se pare imposibil.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted February 13, 2013 Author Report Share Posted February 13, 2013 si mie mi se pare dubios, eu foloseam ccproxy sa dau net de pe un pc pe altu, dar erau in retea, ca sa dai net pe telefon de pe un vps mi se pare imposibil....Dubios sau nu mie imi functioneaza, afiseaza ip-ul meu, din trafic nu-mi ia, oricum o sa revin aici cu o confirmare.Nu cred ca-i imposibil, probabil doar "mascheaza" ip-ul de la Cosmote si foloseste un tunel sau plm, ceva de genul, s-ar putea sa aberez dar eu asa-mi explic, daca aveti voi vreo explicatie mai buna va astept cu raspuns, incercati si voi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Ce-i ala Frog? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
actunderdc Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Retea de telefonie mobila, partenera Cosmote parca.Poate confirma cineva daca functioneaza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeCrew Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 ala nui internet gratis.. e tot platit . GRATIS E CAND NU PLATESTI NIMIC pentru un anumit pachet de net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
actunderdc Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Daca platesti pentru 150 mega de trafic dar tu poti face trafic nelimitat eu il consider gratuit. De ce? Pentru ca in cei 5 euro pe care ii platesc primesc si minutele + mesajele indispensabile oricui. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnoldx Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Eu am de la Frog(cosmote) sunt f multumit. imi merge ok internetul, trafic nelimitat + minute si sms..etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daNNy.bv Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 si eu am tot frog si am net nelimitat in cei 5 euro. E cosomte sub alt nume . Am nr cu 076, iar daca suni la 1234 zice " bine ati venit la COSMOTE " asa ca e same shit viteza in 3,5G cu dialup prin wifi e de 350-400 mb/s pe laptop, ceea ce mi se pare ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiranom Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 (edited) 1. "cartela" frog este tot Cosmote, este o denumire a unui serviciu , de exemplu : cartela vibe, frog, plm; tot Cosmote este. 2. ai 3000 de minute in retea, 3000 de SMS-uri, 75 mesaje nationale, 75 minute nationale si 250 MB trafic de internet.3. costa 6 euro nu 5 euro.4. de multe ori mi s-a intamplat sa raman fara trafic pentru internet si fara mesaje/minute nationale, deci nu-i chiar totul NELIMITAT si gratis.Am avut multe probleme cu cei de la relatii cu clienti care sunt de o incompetenta de nedescris, folosesc Cosmote de 5 ani , niciodata n-am trecut pe abonament , am avut si 300 EURO pe cartela etc, NICI un BONUS , nu puteam sa transfer creditul, erori de retea acum 1 an era ceva la ordinea zilei (bine c-au rezolvat acum), mesaje tip SPAM cand iti era lumea mai draga, am sunat la ei de 10-20 ori sa nu - mi mai trimita tot felul de reclame prin mesaj, imi tot spuneau ca-s dezabonat si tot primeam. Am fost la ei la sediu, am completat formulare, draci. nimic. Cosmote este de tot cacatul, la fel ca majoritatea servicilor de telecomunicatii din Romania. Edited February 17, 2013 by kiranom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 (edited) Stie cineva o alternativa buna pentru linux la ccProxy? Gratis daca se poate.EDIT: Am gasit, squid. Edited February 17, 2013 by SticKyWoX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinh0 Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Ce scriu la apn? am pus ip'ul meu si portul din ccproxy 29000. Dar trebuie sa completez la apn. live.vodafone.com nu merge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Se pare ca functioneaza Mersi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trollophile Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 De ce pula mea vorbiti de cosmote si va dati parerea despre serviciu cand omul va arata cu totul si cu totul altceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnyCNAM Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Ce scriu la apn? am pus ip'ul meu si portul din ccproxy 29000. Dar trebuie sa completez la apn. live.vodafone.com nu merge.aceeasi intrebare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted February 19, 2013 Author Report Share Posted February 19, 2013 aceeasi intrebare.Nu pune nimic la APN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 cam ce viteza prindeti cu netu asta? is macar 5MBPS? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted February 19, 2013 Author Report Share Posted February 19, 2013 cam ce viteza prindeti cu netu asta? is macar 5MBPS?Citeste : 3G - Wikipedia, the free encyclopedia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapaionutz Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 (edited) Nu merge Sa fie din cauza ca am clickshit (din ala cu ip de kkt)?Folosesc Orange.Edit: Stie careva vre-un port necontorizat de la orange? Edited February 19, 2013 by kapaionutz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinh0 Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 La mine APN e camp obligatoriu. Samsung galaxy mini, si am testat si pe s2. Vodafone cartela. Trebuie sa am net? Oricum trebuie sa introduc ceva la APN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyois Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Nu face cineva un tutorial bun? Pentru android, cu tot ce ai de introdus si toate cele? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapaionutz Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Pai acolo cand iti spune You must enter APN ai 2 optiuni: Ok, si Exit.Alege-o pe a 2-a.Pacat ca nu imi merge... imi deschideam si eu vpn si vindeam net la prieteni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robyyxx Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 (edited) Cost suplimentar 4.30:-/ (vodafone) si am facut totul ca la carte.Same there? Sau inca nu ati verificat.Edit: aveti grija cei cu abonament s-ar putea sa va treziti cu cost Edited February 19, 2013 by robyyxx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinh0 Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Pai acolo cand iti spune You must enter APN ai 2 optiuni: Ok, si Exit.Alege-o pe a 2-a.Pacat ca nu imi merge... imi deschideam si eu vpn si vindeam net la prieteni... Da, am dat si e ca si cand as da cancel, adica sterge totul.Deci mai merge faza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...