Shinny Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Incepand de luna viitoare se vor lansa doua programe finantate din fondurile europene si din bugetul national al Romaniei.Primul dintre ele se refera la firmele noi. Pentru a infiinta o firma o sa aveti nevoie de 200 ron pentru toate actele iar firma va fi S.R.L.-D. Din cate am inteles se poate obtine finantare pana la 50 % cu ajutorul acestui program.Suma maxima acordata va fi de 10000 de euro. Cheltuieli eligibile sunt si chiria pentru spatiu/spatii de desfasurare a activitatii precum si salariile angajatilor. Bineinteles ca pentru a obtine finantarea aveti nevoie de un plan de afaceri bine pus la punct. In cazul in care nu aveti fonduri pentru co-finantare singura banca de la care puteti face credit pentru a putea aplica la acest program este CEC Bank (banca a statului inca).Al doilea se refera la firmele care au maxim 2 ani de existenta. In acest caz primiti 80% din suma necesara desfasurarii afacerii, iar voi contribuiti cu 20%.Trebuie sa aveti intre 18 si 35 de ani.nume program : Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineriMai multe detalii -> AGENTIA PENTRU IMPLEMENTAREA PROIECTELOR SI PROGRAMELOR PENTRU IMM-URIDaca aveti intrebari postati aici si marti cand ma intalnesc cu cineva care se ocupa cu asa ceva o sa intreb.Sper sa va fie de folos. Quote
eusimplu Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Cred ca ar fi folositor , tot in acest topic, un link cu pasii pentru infiintarea unui SRL, poate se trezesc doritori si nu au cum sa afle exact ce trebuie sa faca. Quote
DrW Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Cred ca ar fi folositor , tot in acest topic, un link cu pasii pentru infiintarea unui SRL, poate se trezesc doritori si nu au cum sa afle exact ce trebuie sa faca.+1 pt aceasta idee. Quote
franxu Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Voi nu ati inteles? Destepti fac bani pe spatele prostilor, aceste fonduri sunt un alt rahat, acelasi miros. Nu aveti sanse. Quote
eusimplu Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Daca am vazut ca nimeni nu posteaza link cu „etape pentru infiintarea unei firme ” , am postat eu: https://rstforums.com/forum/65184-etape-si-acte-pentru-infiintarea-unei-firme.rst#post423572 Quote
Shinny Posted February 13, 2013 Author Report Posted February 13, 2013 Sau legislatia care cuprinde infiintarea unu IMM (in functie de tipul de societate ).AGENTIA PENTRU IMPLEMENTAREA PROIECTELOR SI PROGRAMELOR PENTRU IMM-URI Quote