FiliBlox Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 (edited) EDIT : Momentan am incheiat un parteneriat cu cineva de pe RST si nu mai ofer domenii gratis.Cei care au primit mesaj privat de la mine sa ma contacteze.Voi anunta daca voi redeschide acest topic.Multumesc pentru intelegere. Edited February 14, 2013 by FiliBlox Quote
TheTime Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Interesant, dar trebuie sa intreb. Tie ce-ti iese la toata afacerea asta? Quote
FiliBlox Posted February 13, 2013 Author Report Posted February 13, 2013 Un portofoliu, cum ca sunt reseller serios de domenii. Quote
DeCrew Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 nu am incredere cred ca nu dai nici cel mai ieftin domeniu Quote
FiliBlox Posted February 13, 2013 Author Report Posted February 13, 2013 nu am incredere cred ca nu dai nici cel mai ieftin domeniuNici nu te oblig sa ai incredere, nu indeplinesti conditiile impuse de mine.Am zis nu postati daca nu indepliniti cerintele.. Quote
FiliBlox Posted February 13, 2013 Author Report Posted February 13, 2013 Filibox crezi ca putem aranja ceva?! Iti pot oferii eu gazduire gratuita pentru fiecare domeniu in parte Nu am incredere in firmele romanesti de webhosting.Eu folosesc ceva gratuit din America si sunt foarte multumit.Trimitemi totusi un mesaj privat sa vad ce oferi. Quote
JohnyCNAM Posted February 14, 2013 Report Posted February 14, 2013 Si tu imi poti oferi mie orice domeniu(nu domenii premium de mii de euro) daca iti dovedesc ca ma pot tine de treaba si il pot creste ca sa zic asa? Quote
eusimplu Posted February 14, 2013 Report Posted February 14, 2013 De curiozitate doar, ce tld folosesti ? Quote
JohnyCNAM Posted February 14, 2013 Report Posted February 14, 2013 Cred ca daca e reseller de domeni ofera orice tld parerea mea.. Quote
FiliBlox Posted February 14, 2013 Author Report Posted February 14, 2013 Ofer doar ce pot. Nu mai cunosc persoane in romania care sa ofere domenii .com gratuit.Am inceput o colaborare cu un utilizator care mi-a trimis pm, atunci cand va ajunge mare cu site-ul il voi pune sa posteze, ca sa dovedesc intr-un fel ca nu sunt genul de om neserios.Am 18 ani, nu mai ma ocup cu copilarii.IonutCristea daca doresti sa colaboram trimite-mi mesaj privat cu id-ul tau de messenger si discutam mult mai comod. Quote