robyyxx Posted February 19, 2013 Report Posted February 19, 2013 (edited) 1. LOIC (Low Orbit Ion Cannon)Protocol: UDP, TCP si HTTPScreen:VTSettings: Custom speed, threads, subsite, timeout, custom message(text)Extra: domain to address2. XOICProtocol: UDP, TCP si ICMPScreen:VTSettings: -Extra: Test DOS sender, message sender(text), WHOIS3. WarFloodProtocol: UDP, ICMPScreen:VTSettings: packets, bytes, port range, backround colorExtra: shells, ping (pings ,packet size, timeout), tracerout (hops, packet size, timeout)4. UDP UnicornProtocol: UDPScreen:VTSettings: large variety of ports, packet size, delay, threads, sockets/threadExtra: Source code(C++), ping, domain to addressToate sunt curate si functionale au fost testate de mine, fiecare are punctul lui FORTE va dati seama pe parcurs.DownloadPass:mataRSTHave FUN!!!Atentie pentru cei incepatori nu veti putea da jos un site || server ,care este bine hostat de, unul singur. Faceti mai multi deodata. Edited February 19, 2013 by robyyxx Quote
yoyois Posted February 19, 2013 Report Posted February 19, 2013 (edited) Nu ar fi mai bun un ca flooderul sa poata fi controfat de la distanta (sa il instalezi si comanzi pe un PC zombie) ?PS: ce parola? HinT?Ce era asa greu de decriptat? " + " -ul din mijloc te duce cu gandul la reuniune si hintul "281mota si 46esab" evident.Vreti toti base64. Edited February 19, 2013 by yoyois Quote
robyyxx Posted February 19, 2013 Author Report Posted February 19, 2013 Nu ar fi mai bun un ca flooderul sa poata fi controfat de la distanta (sa il instalezi si comanzi pe un PC zombie) ?PS: ce parola? HinT?asta deja e problema taHINT: 281mota si 46esab Quote
yoyois Posted February 19, 2013 Report Posted February 19, 2013 Sincer ma batea capu cu un reverse cu hintul tau. Se pare ca e mult mai simplu.(si ma apucasem sa calculez + (!puneti) ca cheie )ON: TX acum le testez Quote
Praetorian503 Posted February 19, 2013 Report Posted February 19, 2013 Sanse mici sa dai jos un site 'mare' cu aceste programe. Aveti Slowloris/T50 Sukhoi PAK FA Mixed Packet Injector pe backtrack. Quote
afumat Posted February 19, 2013 Report Posted February 19, 2013 Fara suparare: de ce naiba ai pune parola criptata la niste tooluri pe care le gasesti fara sa depui efort pe net(publice)?Cu asemenea pachete de date, poti face ravagii mici de pe un vps, a pai de pe calculatorul propriu rad aia de tine=)) Quote
robyyxx Posted February 19, 2013 Author Report Posted February 19, 2013 (edited) Fara suparare: de ce naiba ai pune parola criptata la niste tooluri pe care le gasesti fara sa depui efort pe net(publice)?Cu asemenea pachete de date, poti face ravagii mici de pe un vps, a pai de pe calculatorul propriu rad aia de tine=))Acum ca ai tu banda mica si nu ai incercat niciodata unul, este strict problema ta, si un VPS are banda mai mica decat un net de la RDS sau UPC Edited February 19, 2013 by robyyxx Quote
afumat Posted February 19, 2013 Report Posted February 19, 2013 realizezi ca aberezi si ca nu vorbeam de viteza de net nu?este vorba si de componente, incearca tu un test cu , computerul tau, apoi baga-te pe un VPS unde ai 8 gb de ram, si procesor i7, si vorbim care face mai multe ravagii...PS:cand ma jucam eu cu unicornul, pun pariu ca tu jucai CS Quote
robyyxx Posted February 19, 2013 Author Report Posted February 19, 2013 (edited) realizezi ca aberezi si ca nu vorbeam de viteza de net nu?este vorba si de componente, incearca tu un test cu , computerul tau, apoi baga-te pe un VPS unde ai 8 gb de ram, si procesor i7, si vorbim care face mai multe ravagii...PS:cand ma jucam eu cu unicornul, pun pariu ca tu jucai CSMA frate am banda de 100mbs (11mbs download si 9mbs up). i5(boost 3.2), si 8gb ram, deci nu ai ce comenta.Tu crezi ca asa VPS-uri gasesti gratis? Cauta si vezi pe net cat costa un VPS din ala Edited February 19, 2013 by robyyxx Quote
afumat Posted February 20, 2013 Report Posted February 20, 2013 ba tu ai niste probleme mari!de unde dracu ai tras tu concluzia ca un vps cum am precizat mai sus e gratis?du-te si mai documenteaza-te in primul rand despre Lb. Romana Quote
kiranom Posted February 20, 2013 Report Posted February 20, 2013 (edited) afumat@ Daca nu stii ce vorbesti taci in pula mea din gura , internetul de la RDS - cel standard, de 100Mbps este mai bun ca internetul de pe un VPS ..Am ales urmatorul VPS, primul rezultat pe Google; cacatul asta costa 100E / luna si ai trafic limitat. Uneltele nu sunt cine stie ce dar cum s-a spus mai sus daca ai internet bun pici ceva cu ele ! Have fun.RAM 4 GBSpatiu de stocare 250 GBProcesor (nu e precizat modelul, cate nuclee, etc): 4 GHzTrafic lunar: 3000 GBViteza internet: 100 MbpsAdrese IP: 2PRET: 100 EURO Edited February 20, 2013 by kiranom Quote
BiT.NeT Posted February 20, 2013 Report Posted February 20, 2013 ON : Este super buna colectia ... de aruncat la gunoi .Le-am testat pe wamp si pe alte servere web ale mele si a dat rezultate bune 0.1 rezultate pana la punctul de a da "floodOFF : Da-ti delete la cont Quote
afumat Posted February 20, 2013 Report Posted February 20, 2013 altu=)))ma omustean tu ai citit in intregime articolul meu?PS: Hai totusi sa iti arat ce-i cu viata ta, un search rapid: RAM: 30 GB vCPUs: 8 Disk Space: 1.2 TB Public Network: 300 Mbps Internal Network: 600 MbpsProcesorul nu-l specifica, si ai grija cu jignirile ca nu esti la tine la cresa! Quote
kiranom Posted February 20, 2013 Report Posted February 20, 2013 (edited) Nu te-am jignit , dar ma pot lua de semnatura ta care am mai vazut-o la cativa retardati, sper ca nu te simti printre ei.. Si pretul? Hai sa dam 400E sa dam DOS sau cum pula mea? Ce ti-am prezentat mai sus sunt cele mai folosite VPS-uri, pe acolo se invarte configuratia . Ideea era ca nu stii ce vorbesti si sa taci in pula mea din gura. Inteles? Edited February 20, 2013 by kiranom Quote
wtf123 Posted February 20, 2013 Report Posted February 20, 2013 (edited) Nu te-am jignit , dar ma pot lua de semnatura ta care am mai vazut-o la cativa retardati, sper ca nu te simti printre ei.. Si pretul? Hai sa dam 400E sa dam DOS sau cum pula mea? Ce ti-am prezentat mai sus sunt cele mai folosite VPS-uri, pe acolo se invarte configuratia . Ideea era ca nu stii ce vorbesti si sa taci in pula mea din gura. Inteles? Cu bani aia platesti pe cineva sa-ti dea jos site-ul ,server-ul respectiv.Edit: Nu neaparat prin DDOS. Edited February 20, 2013 by wtf123 Quote
afumat Posted February 20, 2013 Report Posted February 20, 2013 Bine ma cum zici tu, hai ca am treaba, asta e ultimul post facut inutil in acest topic de gunoi!dar chiar si asa simt nevoia sa iti atrag atentia asupra faptului ca esti in contradictie mereu si ca nu citesti in totalitate postul, sau poate nu il intelegi...PS: tipic omului care nu are argumente decente, si incepe sa se ia de alte lucruri (Exemplu: semnatura)Iti urez bafta si voie buna! Quote
kiranom Posted February 20, 2013 Report Posted February 20, 2013 (edited) afumat, du-te si cauta cum sa urci shell-uri si lasa DOS-ul , chiar daca-ti place Daca nu stii despre ce este vorba, repet, taci din gura ! Ai picat ceva mare , inafara de site-uri de joculete miniclip ? Pai atunci taci RDS da mai bine ca VPS-ul (aici si RDS are abonamente de 1Gbps, 10Gbps, etc. Ideea era ca un VPS standard 30-50 EURO nu trebuie considerat peste viteza de la RDS.Digi Net Premium Conect va duce cu viteza maxima acolo unde aveti nevoie, in Romania si in afara ei! Acum puteti avea viteze maxime, de pana la 10Gbps si chiar mai mult in reteaua RCS & RDS si in Internet. pretul pe masura. Edited February 20, 2013 by kiranom Quote
Don3Masacre Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Man ajutama si pe mn ca mie nu imi merge iti dau id-ul meu best_b0y_14@yahoo.com Quote