Jump to content
lalasong

Intrebari SEO

Recommended Posts

Posted

Buna seara,

Am niste intrebari legate de SEO, mai mult seo offpage.

De curand, am luat siteul: www.timoshop.ro ---nu vreau sa fie reclama, oricum pe un forum de securitate nu cred ca e cineva interesat de scule :))

Toate bune si frumoase, continutul nu e unic, in sensul ca iau descrierea produselor de pe siteuri gen emag, altex, domo, etc. Oricum prea original nu pot fi, deoarece sunt niste date tehnice, aceleasi peste tot. Nasol e ca le am luat cu tot cu tabelele, deci sigur codul html e acelasi. Stiu ca e o problema. Aici e prima intrebare: daca adaug niste fraze de la mine, ar fi ok incat sa fiu bine indexat?

Alte probleme legate de seo onpage ar fi rescrierea linkurilor, numele lor sa fie unu sugestiv, spre exemplu timosop.ro/aragaz-arctic

Legat de SEO Offpage. Am citit mult, m am informat, dar tot nu stiu cum sa fac sa trec de pagerank 0 si sa urc putin.

Ma gandeam ca singura metoda ar fi sa cumpar pe homepage la niste bloguri linkuri( sa fie adaugat la blogroll/parteneri-siteul meu...Bloguri cu page rank 3-4-5. Cam de cate ar fi nevoie? Mentionez ca aceste bloguri nu vreau sa vanda multe astfel de linkuri, deci o sa fie cam curate.(deja am gasit niste bloguri)

Inscrierea in directoare nu prea merge ... google pinguinul s-a cam schimbat.

Ce alte metode imi mai puteti recomanda?

Multumesc!

Posted

Poti scrie parerea ta personala despre scule sau poti adauga tu la opinii sub diferiti useri bineinteles ca sa mai adaugi unicitate, e buna dar nu e tot . Ca sa urci in rank singura posibilitate e intr-adevar sa cumperi backlinkuri sau sa faci link exchange cu alte siteuri din domeniu, in acest fel Gogu te vede ca site cu autoritate.

Posted (edited)

Si e mai indicat un articol decat un backlink in homepage? Tinand cont ca homepageul are pr 3-4-5....plus ca se va regasi in toate paginile blogului.

Un advertorial poate avea pr 1...maxim 2

Ce e mai bine? Un articol sau un backlink in homepage?...header, footer,etc

Cam de cate bloguri pr4 ar fi nevoie sa fiu pe pagina 2? E suficienta doar metoda cu blogurile?

Edited by lalasong
Posted

ElChief, sunt perfect de acord. Dar asta poate fi un punct de inceput pt mine. Nimeni nu s-a nascut invatat. De aceea, te rog daca ai ceva documente, tutoriale, etc, orice despre seo si care sa fie actuale sa mi le trimiti prin PM, sa le postezi aici. Sau orice idee sa invat. Pe google sunt zeci de tutoriale, partea nasoala este ca nu toate mai si functioneaza. Din cate vad ai la semnatura un page rank frumusel.

Asta te rog, nu vreau mura in gura, ci doar sa mi zici ce anume sa invat.

Merci