darkboy Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 am vazut pe multe forumuri ca chestia cu ecranul albastru poate fi de la ram ori de la placa video ... placa video am testato nu are nimic dar cand vreau sa testez ramii cu memtest86 mi se blocheaza pc si nu mai pot face nimic ... Quote
c0der Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 am vazut pe multe forumuri ca chestia cu ecranul albastru poate fi de la ram ori de la placa video ... placa video am testato nu are nimic dar cand vreau sa testez ramii cu memtest86 mi se blocheaza pc si nu mai pot face nimic ...incearca cu suselinux sau ubuntu live cd, ca au integrate testere de memorieGL Quote
raz3k Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 am vazut pe multe forumuri ca chestia cu ecranul albastru poate fi de la ram ori de la placa video ... placa video am testato nu are nimic dar cand vreau sa testez ramii cu memtest86 mi se blocheaza pc si nu mai pot face nimic ...am patit-o eu la munca cu un pc..., exact aceeasi problema, daca ai testat cu alta sursa... spune-i good bye placii de baza Quote
drealecs Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 pentru asa ceva recomand Hiren's BootCD. Are cateva tooluri de verificare a memoriei si inca multe alte utilitare cu care poti sa dai un diagnostic sau vindeci un calculator. il gasiti pe mininova. Quote
devil Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 am patit si eu asa.. instalam winu si ma trezeam cu ecranu ala albastru.. pana la urma am intrat in boot si am rulat un diagnostic complet si mi-a gasit hardu crapat Quote
loki Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 Sau memoria...Daca vrei sa testezi si memoria poti folosi asta: http://oca.microsoft.com/en/mtinst.exeIti trebe o discheta, programul ti-o face bootabila si isi pune de-ale lui pe ea. Bootezi apoi de pe discheta si te uiti la el cum testeaza pana gaseste ceva. Alegi intre 7 si 11 teste. Quote
Renegade Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 Fa cum zice drealecs,ia Hiren's BootCD 9.5 si ai la sectiunea RAM (Memory) Testing Tools - > GoldMemory 5.07 ala nu prea da gres.Eu am demonstrat de cateva ori rami busiti asa.Eu am cumparat 2 gb de Team Xtream si erau busiti,iar apoi 2 gb de Corsair si asa a fost.Bafta. Quote
rimagheo Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Daca vrei sa testezi memoria cu memtest86, trebuie sa faci neaparat cum a spus lokipaki; din windows se va bloca sigur. Testat de mine...Daca vrei sa testezi si memoria poti folosi asta: http://oca.microsoft.com/en/mtinst.exeIti trebe o discheta, programul ti-o face bootabila si isi pune de-ale lui pe ea. Bootezi apoi de pe discheta si te uiti la el cum testeaza pana gaseste ceva. Alegi intre 7 si 11 teste. Quote