afumat Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 (edited) Target: Sander.roCerinte: Numele coloanelor adaugati un screenshot cenzurat.Metoda: Union BasedProof: id,date,title,description,body,link,authors,language,project,id,name,php_name,type,always_display,position,published,id,language,title,name,image,content,short_description,template,parent,add_date,user,position,is_external,meta_description,meta_keywords,locked,published,publish_admin,is_menu,is_page,is_content,is_special,special_script,is_ PS: nu am mai facut screen pentru ca acest ch. sa fie mai tricky pentru primii interesati...Bafta! Edited March 11, 2013 by afumat Quote
Moderators Dragos Posted March 10, 2013 Moderators Report Posted March 10, 2013 Target: Sander.roCerinte: Numele tabelelor adaugati un screenshot cenzurat.Metoda: Union BasedProof: PS: nu am mai facut screen pentru ca acest ch. sa fie mai tricky pentru primii interesati...Bafta!Dupa cum spune si H4xoru, ceea ce ai postat tu ca demonstratie sunt numele coloanelor, nu numele tabelelor. Quote
meinhard Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 (edited) Poftim tabele, eu din cuvantul tau nu ies asta vrei, astea sunt: Edited March 10, 2013 by meinhard Quote
afumat Posted March 11, 2013 Author Report Posted March 11, 2013 da' ma scuzati : numele coloanelor vroiam sa zicAm facut concursul pe fuga , ca ma bateau niste prieteni la cap sa merg in club.Scuzati pentru inconveniente. Quote