Robert95 Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Sunt un baiat serios,si foarte matur. Sunt sigur ca ma voi gasi bine in aceasta comunitate. Respect mereu regulamentu de la fiecare comunitate,si bine inteles respect pe toti cei care fac parte din aceasta comunitate. Hobby-urile mele sunt: Photoshop,After effect video,Pian,scripturi php,html,etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alienblink Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 bine ai venit, ai un nume frumos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicilianul Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Hmmm...ce inseamna la tine matur? Ca nu prea te cred din moment ce ai un avatar cu desene animate made in china. Daca le ai cu design-ul si creatiile inseamna ca poti combina foarte bine asta cu php-ul. Mult succes in continuare cu telurile tale. In editare video gen sony vegas te pricepi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drunnk Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Salut si bun venit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Hai salut! Frumos hobby, pianul. Cand si eu la chitara xD Sper sa ne intelegem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 OFF : "Si cu dedicatie pentru RST, Robert95 la clape, SticKyWoX la chitara ..."ON : Welcome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Bine ai venit!Siciliene, nu ai cum sa ai anime la avatar si sa fii matur ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XoddX Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Bine ai venit. O sa vorbim ceva pe PM. Bafta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
test1999 Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Bine ai venit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert95 Posted March 30, 2013 Author Report Share Posted March 30, 2013 Mersi tuturor, si am un desen la avatar din cauza ca mam inregistrat in graba si am luat primu avatar care mia picat in folderu de photoshop(e un avatar destul de vechi,acuma schimb si pun unul mai calumea )Pentru Sicilianul: cu sony vegas nu le am,pentru ca inca nu lam incercat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...