stuart966 Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Salutare tuturor,Am si eu nevoie de un mic ajutor. Sunt nou pe forum asa ca nu ma prea pricep la programe.Am sa fac o mica descriere.Am nevoie de un fisier pe care sa il pot attach-a intrun email. Atunci cand cel care primeste mailul si deschide fisierul, sa am access la calculatorul lui sau sa primesc pe mail activitatea desfasurata pe acel calculator ( cum primesti de la orice keylogger ). Programul este pentru uz personal, nu imi trebuie pentru cine stie ce tampenie...Va multumesc si sper ca cineva ma poate ajuta ! Quote
UnUser Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Cristi, esti pamant. Cauta Dark Comet fara balarii in el si e mai mult decat suficient ! Quote
stuart966 Posted April 2, 2013 Author Report Posted April 2, 2013 @UnUser - Multumesc de informatie. Deci Dark comet ar trebui sa se deschida automat, fara alte setari. Sper sa il gasesc undeva ok.. Oricum, astept si alte pareri in cazul in care mai stiti si alte programe de genul. Quote
eubest Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 (edited) Sper sa il gasesc undeva ok.. Oricum, astept si alte pareri in cazul in care mai stiti si alte programe de genul.https://rstforums.com/forum/66905-hackpack.rst Cred ca este ce cauti Edited April 2, 2013 by eubest Quote
UnUser Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 @Stuart, Dark comet configurat corect iti ofera tot ce vrei sa afli despre computerul respectiv. Daca nu te descurci la configurare, te pot ajuta. Doar da-mi un pm ! Quote