dubiosonline Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 ma intereseaza doar invitatii pe urmatoarele trackere:What.cdHdbits.org(cumpar cont)EXIGONorbitsTS-TrackerFTNWafflesPlatesc Paypal sau LR pe loc 1
twitchseo Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Salut, platesti inainte sa iti dau invitatia? Daca da, da-mi un PM.
lafurat Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Su eu am 2 invitatii pe filelist, daca cineva vrea sa faca schimb si imi face invitatie pe in special pe astea 2 conturii What.cdHdbits.org
dubiosonline Posted April 3, 2013 Author Report Posted April 3, 2013 Su eu am 2 invitatii pe filelist, daca cineva vrea sa faca schimb si imi face invitatie pe in special pe astea 2 conturii What.cdHdbits.orgDe ce te bagi in seama aiurea...invitatiile alea de filelist potzi sa le arunci. Hdbits.org nu ai nici o shansa sa iei invitatie pt ca este inchis sistemul de invitatii deaia zic eu ca sunt interesat sa cumpar cont.
dubiosonline Posted April 3, 2013 Author Report Posted April 3, 2013 Salut, platesti inainte sa iti dau invitatia? Daca da, da-mi un PM.ce invitatii ai? de ce? plata paypal iti fac inainte altceva nu
Play4Fun01 Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 (edited) Am eu waffles (2 anytime, 5 normale), daca te intereseaza. Astept privat, daca platesti inainte.De ce te bagi in seama aiurea...invitatiile alea de filelist potzi sa le arunci. Hdbits.org nu ai nici o shansa sa iei invitatie pt ca este inchis sistemul de invitatii deaia zic eu ca sunt interesat sa cumpar cont.VIP+ pot trimite invitatii pe hdbits.org . N-o sa prea gasesti, oricum...Am un amic ce se ocupa intr-o vreme cu conturi...daca vrei, vorbesc cu el, si daca mai are, "va fac legatura" Edited April 3, 2013 by Play4Fun01 1
twitchseo Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 @dubiosonline Am pe toate de mai sus, mai putin Waffles. Si da, PP vreau.
dubiosonline Posted April 4, 2013 Author Report Posted April 4, 2013 astept un pm cu datele voastre de contact va rog
dubiosonline Posted April 4, 2013 Author Report Posted April 4, 2013 twitchseo este un tzepar de 2 lei. I-am cerut poza(print screen cu contul) si mi-a dat una luat de pe google:) a incercat sa ma arda de 10$ fomistu
wtf Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Conturi de upload pe trackere ma tereseaza si pe mine, cine are sa-mi dea pm, platesc.
dubiosonline Posted April 4, 2013 Author Report Posted April 4, 2013 Conturi de upload pe trackere ma tereseaza si pe mine, cine are sa-mi dea pm, platesc.De ce nu iti deschizi propriul thread? e foarte simplu
dubiosonline Posted April 4, 2013 Author Report Posted April 4, 2013 ma intereseaza doar invitatii pe urmatoarele trackere:What.cdHdbits.org(cumpar cont)EXIGONorbitsTS-TrackerFTNWafflesPlatesc Paypal sau LR pe locFTN si Waffles am facut rost
Stfean_Iordache Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 am daca vrei pe iptorrents si speed.cd ....
RUTE Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 Salut, iti dau eu pe EXIGO daca mai ai nevoie, plata doar prin Liberty Reserve o accept. Dau orice fel de dovezi inainte daca e nevoie.
dubiosonline Posted April 6, 2013 Author Report Posted April 6, 2013 salut astept un PM cu o adresa de contact YM sau icq