xtmzone Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Va salut din nou , lucrez la un proiect mai bine zis ( un magazin virtual ) ! Ceea ce va cer este urmatorul script ! : Un script cu care sa pot uploada mai multe imagini ( eu adaug un produs in baza de date , caruia trebuie sa ii " atasez " 5 poze ) , am incercat diferite metode , nu a mers mai deloc , ideea este ca nu reusesc sa le si afisez , ceea ce as vrea eu ar fi urmatorul lucru :- Aleg cele 5 poze , uploadez ( ideal ar fi ca pentru fiecare produs , sa se creeze un folder in care sa fie uploadate acele 5 poza , un folder in root spre exemplu cu deminirea produsului ) , partea mai grea si in acelasi timp mai " nasoala " este afisarea acestor poze , in cel mai bun caz am reusit sa afisez o singura poza ) ! Cred ca nu mai are rost sa spun ca in baza de date vreau sa se stocheze doar link-ul care imagine ... ! Nu imaginea in sine , ca atunci ar fi si mai greu ... ! . Va multumesc mult de tot ! Am incercat tot ce am stiut eu , de aici in colo nu ma mai descurc , de aceea m-am hotarat sa apelez aici . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eusimplu Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 jQuery File Upload Demo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cl4ud1u Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Script de upload exact cum vrei tu nu credca vei gasi pe net free. Cel mai simplu si rapid ai putea plati pe cineva sa il faca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtmzone Posted April 6, 2013 Author Report Share Posted April 6, 2013 eusimplu , mersi pentru link , stiu cum functioneaza acel script din link , dar nu am reusit sa il fac sa faca ce vreau eu sa faca ! cl4ud1u , mersi pentru raspuns , sincer sa fiu am incercat cu mai multi " baieti priceputi " dar nici unul nu i-a dat de cap ( sa zic asa ... ) ! Daca nu o sa reusesc o sa platesc pe cineva sa ma ajute si cu asta basta , daca stii pe cineva pe aici pe forum care se pricepe bine pe domeniul asta , mi-ar fi de ajutor sa stiu cum il cheama ( ce user are ) ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUTE Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Daca esti dispus sa platesti, iti pot crea eu unul. Lasa-mi un mesaj cu o metoda prin care te-as putea contacta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Scriptul tau ar trebui sa fie in felul urmator:1. urci o poza, o redimensionezi la 1/2 rezolutii cum ai nevoie, o denumesti dupa numele ce il introduce userul in admin in locatia fizica ce ti-o alegi.2. la alegerea numelui pozei, verifici cu ajax daca numele exista, si afisezi de asemenea verifici din php la upload3. scri intr-un tabel id uni al pozei, numele, si id produsului4. In admin faci o afisare similara cu cea din frontend, dar inserezi link de stergere ce contine id pozei.La afisare citesti din tabel toate pozele ce apartin prod, cu id, respectiv, ordonate dupa id, suplimentar poti face si o coloana cu nr de ordine sa poata sa le ordoneze custom.Practic din db, citesti numele cu care ai redenumit poza, si la afisare construiesti tagul incluzand locatia unde o salveaza.Cam asta trebuie tu sa scri acolo, vezi ce pas din astia ai omis, probabil daia nu merge, sau de multe ori ca sa iti fie mai usor nu o scri de ex in db, dupaia iti dai seama ca nu-i.Mai poti avea probleme la upload din cauza functiei de redimensionare, de obicei se foloseste GD pt asta, vezi ca php sa aibe modulul.Astfle daca extensia e jpg sa zicem si tu o validezi, apoi faci redimensionare pt jpg, dar poza e de fapt png nu iti va merge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cl4ud1u Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 @xtmzone daca o sa am timp ti-l voi face eu gratis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtmzone Posted April 7, 2013 Author Report Share Posted April 7, 2013 Am rezolvat problema , rog un moderator sa inchida acest subiect . O seara buna . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...