UnUser Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 Salut baieti, am oleaca de nevoie de ajutor. Vreau sa trimit un mail catre cineva, sa ii spunem X si vreau ca in acel mail sa fie un link, cu un executabil al meu, urcat pe un host si la accesare, sa se descarce. Am rezolvat asta. Am urcat executabilul undeva, accesez linkul si se descarca. In schimb, cand trimit e-mailul la persoana respectiva, cu un fake mailer, nu imi mai trimite mailul. Folosesc ca fake mailer emkei.cz ! Quote
UnUser Posted April 18, 2013 Author Report Posted April 18, 2013 Am probat cu adresa mea. Orice mail trimit de acolo, primesc. In secunda in care pun acel link cu <a href= bla bla, cu softu', nu mai primesc mailul ! Quote
Active Members Fi8sVrs Posted April 18, 2013 Active Members Report Posted April 18, 2013 emkei.cz trimite in spam Quote
EAdrian Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 Probabil c? cei de la "emkei.cz" au inclus în script un parser care când detecteaz? url-uri nu mai bor??te informa?ia Quote
GraFFik Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 Ai incercat cu functia de attach oferita de ei? Nu stiu daca iti permite sa atasezi executabile, dar poti incerca... Quote
UnUser Posted April 18, 2013 Author Report Posted April 18, 2013 Pai as vrea totusi sa fie cu link ! Merge cu orice alt link, cu imagini, cu ori ce, TRIMITE IN INBOX dar cand pun linkul ala cu excecutabilu sa moara masa daca mai trimite ceva ! Quote
Nexas Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 Foloseste un webhost free cu mail() nelimitat. E mai simplu. Quote
dubiosonline Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 foloseste mail.com fa-ti un user free si trimite mailul manual. daca vrei mass mail cumparat-ti un smtp sau un mailer privat Quote