Johnel Posted May 9, 2013 Report Posted May 9, 2013 Salutari tuturor , ma numesc Iulian-Ionut si dupa nick-ul ales pe forum Johnel fiind o porecla utilizata de toti prietenii si cunostintele mele . Am 17 ani sunt pasionat de Footbal,Box,Muzica,Filme si de NET . Locuiesc in Franta ( Paris ) de 5 ani , deoarece familia a gasit salariu mai BUN din fericire pentru ei .Vreau sa va zic cum am ajuns aici si scopul . Acum 2 luni am suferit un accident grav la footbal si m-am operat, trebuie sa stau 8 luni in scaun cu rotile ,si carje si nu prea mai pot profita de VIATA REALA in tot acest timp , doar sa iau o gura de aer, scoala , si na prietenii 1 ora ce ma viziteaza dar nu zilnic ca nu suntem in Filmele AMERICANE . Infine , m-am gandit daca tot stau in casa decat sa ma joc NON-STOP : CS,Mario etc ... macar sa invat ceva despre internet , si despre alte chestii foarte utile in viata pe care la scoala nu le invat . Din cautarile mele pe net si din spusele prietenilor am auzit ca sunteti niste oameni cultivati si saritori in a ajuta un newbie . Sper sa ma integrez si sa ne intelegem bine . Multa sanatate Quote
lutulik Posted May 9, 2013 Report Posted May 9, 2013 Bine ai venit!Ai sa gasesti aici diferite tipuri de oameni: cultivati, saritori, mistocari, stresati pe viata, etc, dar sunt sigur ca o sa inveti multe daca te tii de acest forum. Quote
TheOne Posted May 9, 2013 Report Posted May 9, 2013 Bun venit In caz de n-ai citit regulamentul, te invit sa-l citesti -> regulamentul-forumului-ro.rst Quote
Wooziee Posted May 9, 2013 Report Posted May 9, 2013 Salutari tuturor , ma numesc Iulian-Ionut si dupa nick-ul ales pe forum Johnel fiind o porecla utilizata de toti prietenii si cunostintele mele . Am 17 ani sunt pasionat de Footbal,Box,Muzica,Filme si de NET . Locuiesc in Franta ( Paris ) de 5 ani , deoarece familia a gasit salariu mai BUN din fericire pentru ei .Vreau sa va zic cum am ajuns aici si scopul . Acum 2 luni am suferit un accident grav la footbal si m-am operat, trebuie sa stau 8 luni in scaun cu rotile ,si carje si nu prea mai pot profita de VIATA REALA in tot acest timp , doar sa iau o gura de aer, scoala , si na prietenii 1 ora ce ma viziteaza dar nu zilnic ca nu suntem in Filmele AMERICANE . Infine , m-am gandit daca tot stau in casa decat sa ma joc NON-STOP : CS,Mario etc ... macar sa invat ceva despre internet , si despre alte chestii foarte utile in viata pe care la scoala nu le invat . Din cautarile mele pe net si din spusele prietenilor am auzit ca sunteti niste oameni cultivati si saritori in a ajuta un newbie . Sper sa ma integrez si sa ne intelegem bine . Multa sanatatePrietenii t?i au f?cut mi?to de tine Din cautarile mele pe net si din spusele prietenilor am auzit ca sunteti niste oameni cultivati si saritori in a ajuta un newbie . . Aici este o adev?rat? jungl?, supravie?uie?te cel care ?tie înjur?turi care te fac s? te pui pe plâns.Sfat: Nu cer?i simpatia. Quote
Individual14xxx Posted May 9, 2013 Report Posted May 9, 2013 bun venit , si eu sunt nou ,sper sa ne putem ajuta reciproc si sper sa te faci bine Quote
Zatarra Posted May 9, 2013 Report Posted May 9, 2013 Salut,In primul rand iti doresc insanatosire grabnica.Secondly, nu spun sa nu stai la noi pe forum, dar cred ca ar fii mult mai productiv daca ai incepe sa inveti cate ceva despre domeniul care te pasioneaza de aici: https://www.coursera.orgDaca devi sau deja esti interesat de anumite categorii posteaza cat mai multa informatie. Informatia = cunoastere, cunoasterea te face om.Bafta si inca odata insanatosire grabnica Quote
Que Posted May 9, 2013 Report Posted May 9, 2013 Salut Johnel bun venit!Asa cum a zis si lutulik aici o sa gasesti tot felul de oameni,asa ca fi mai rezervat.Aici la categoria `Bine ai venit` toti te saluta si iti sunt prieteni iar `dincolo` nu te mai recunosc. Quote
GorbanescuAndrei Posted May 9, 2013 Report Posted May 9, 2013 Salutari tuturor , ma numesc Iulian-Ionut si dupa nick-ul ales pe forum Johnel fiind o porecla utilizata de toti prietenii si cunostintele mele . Am 17 ani sunt pasionat de Footbal,Box,Muzica,Filme si de NET . Locuiesc in Franta ( Paris ) de 5 ani , deoarece familia a gasit salariu mai BUN din fericire pentru ei .Vreau sa va zic cum am ajuns aici si scopul . Acum 2 luni am suferit un accident grav la footbal si m-am operat, trebuie sa stau 8 luni in scaun cu rotile ,si carje si nu prea mai pot profita de VIATA REALA in tot acest timp , doar sa iau o gura de aer, scoala , si na prietenii 1 ora ce ma viziteaza dar nu zilnic ca nu suntem in Filmele AMERICANE . Infine , m-am gandit daca tot stau in casa decat sa ma joc NON-STOP : CS,Mario etc ... macar sa invat ceva despre internet , si despre alte chestii foarte utile in viata pe care la scoala nu le invat . Din cautarile mele pe net si din spusele prietenilor am auzit ca sunteti niste oameni cultivati si saritori in a ajuta un newbie . Sper sa ma integrez si sa ne intelegem bine . Multa sanatateBun venit Quote