nikel1992 Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Am un site pe 000webhost, iar azi cand am incercat sa intru pe el am primit eroarea ,, Error establishing connection with the database" . Aveti idee ce ar fi putut sa se intample, azi dimineata mergea foarte bine site`ul. Am lucruri foarte importante acolo, pe care nu am timp sa le refac. Multumesc mult . Quote
hirosima Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 (edited) Propun sa intri in phpmyadmin sa schimbi parola la baza de date si la user. Modifici fisierul wp-config.php cu datele noi Edited May 16, 2013 by hirosima Quote
Rankly Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 Cel mai probabil e de la webhost. Cauta-ma pe privat si iti dau eu un cupon sa iti iei webhost in Romania. Quote
curiosul Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 Daca datele sunt corecte este clar de la webhost. Poate fac baietii update la phpMyAdmin; Poate o picat RAMii la server;Serverul raspunde repede? Adica iti da instant eroarea sau dupa vre-o 10 secunde dupa ce intri pe site? Ce trebuie sa faci este sa vezi daca este accesibil phpMyAdmin.Daca este accesibil atunci o posibila concluzie logica si rapida este ca a fost spart site-ul, totusi sa nu ne aruncam la concluzii fara informatii.Mai da detalii!!! Panoul de control ii acesibil? Vezi pe acolo daca este vre-o versiune veche de phpMyAdmin ca sa confirme prima ipoteza. Quote