Jump to content
Rila_xp

[PHP]Lucrul cu fisiere text ca baza de date

Recommended Posts

Salutare

Fiind in stadiul de invatare php si dorind sa incerc ceva nou am zis sa incerc sa trec de la mysql la lucrul cu .txt ca baza de date.

M-am lovit de urmatoarea problema:

Fisierul meu text arata asa:

id,name,ip,adress
1,demo,89.98.121.000,www.rst.com
2,demo2,89.98.121.001,www.rstc.com

Vreau sa copiez de aici toate randurile care au in componenta adresa Computer Memory Behavioral Testing & RAM Validation PC Diagnostic Tools for all Desktops, Servers & Notebook Memory Modules si sa le pun in alt fisier text.

Imi dati o idee va rog frumos?

Am un fisier text cu continutul unei baze de date si vreau sa sortez de aici doar randurile care au un link anume.Am zis sa ocolesc treaba cu sql ca ar dura mai mult sa import fisierul in baza de date si sa sortez decat sa sortez direct din fisierul text.

E un fisier .csv si are vreo 10.000 de linii si ma gandesc ca ar dura mult daca as da import la toate astea din php ca asta inseamna sa le pun intr-un while

La un fisier cu 60k de hashuri SHA-1 unde trebuia sa pun si conditia WHERE mi-a luat mai putin de 20 de minute pe o baza de date de la freedb.org care se misca foarte greu. Mie unul fisierele de tip text mi-au dat foarte multe batai de cap din cauza spatiilor puse aiurea si a randurilor gresite/goale.

Mai bine fa cu sql.