mariuss615 Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 I s-a mai parut cuiva ciudat ca la partea a doua erau 200 de punce in total? P.S. De ce pula mea au ales Twilight? Bine ca au compensat cu povestioara aia despre Sherlock Holmes. Erau pizdele din clas? cu orgasm continuu când citeau despre baliverna aia de Twilight. Cât despre punctaj, de ce ar fi ceva ciudat s? fie gre?it ? Adic? pula mea, am avut ministru cu bacul luat la 30de ani... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiDinjection Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Are cineva un barem ceva? Nu stiu cat de corect am facut la Holmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
lutulik Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Mai conteaza punctajul? Ca sa fi respins trebuie sa fi chiar prost.Partea a doua am facut-o in 45 de minute, am citit doar odata textele. Pula mea, nu-mi pasa de competente, adevarata provocare urmeaza de luni in colo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khronos Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 La partea a II nu erau 200 de puncte. Defapt erau 2 probe intr-una. Era reading-ul, care se puncteaza separat si primesti calificativ pe el, adica doar textele alea 2. Apoi venea producere de mesaje scrise, care era partea de writing, pe care se primeste separat calificativ.Azi am avut 3 probe, listening, reading si writing. Maine urmeaza ultima proba, speaking-ul. Fiecare proba are calificativul ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dev0n Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Din cate am auzit, la romana profilul real o sa pice Ion.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daNNy.bv Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Din cate am auzit, la romana profilul real o sa pice Ion..Surse cat de cat sigure sau? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiDinjection Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Surse cat de cat sigure sau?Din ce mi-au zis mie profesorii de romana, niste decani de pe la facultate si inca cativa sunt sanse foarte mari sa pice:IonMorometiiEnigma Otilieidar NU va bazati pe asta eu astea o sa le invat cele mai bine.Plus ca Ultima noapte de dragoste,prima noapte de razboi a picat la bacul olimpicilor...deci sper sa nu ne dea si noua acelasi subiect ca eu deja l-am pus deoparte, nu m-am uitat deloc peste el Link to comment Share on other sites More sharing options...
youjnhuhn2 Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Paralela intre Ion si Ilie Morometeb00m Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiDinjection Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Paralela intre Ion si Ilie Morometeb00mDuuuu-teeee. Urasc sa fac o caracterizare a personajului , dapai paralele intre 2 personaje ia si bate-n lemn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
youjnhuhn2 Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Duuuu-teeee. Urasc sa fac o caracterizare a personajului , dapai paralele intre 2 personaje ia si bate-n lemn! e mult mai usor decat sa explici de ce luceafarul e hyperion care e si catalin bla bla Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry2k Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Morometii a cazut toamna trecuta. Deci prin eliminare ar mai fi Ion si Enigma Otiliei.Dar eu unul nu exclud nici nuvela Alexandru Lapuseanul.Oricum cel mai bine e sa le stii pe toate 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiDinjection Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 oricum cel mai bine e sa le stii pe toate 18. corect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
passfig Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Epic ar fi sa dea Luceafarul sau Ultima noapte, ar fute toate ipotezele sau asteptarile si ar da o lectie gen: "va trolam pana invatati tot" pentru ca multi si-au luat teapa si anul trecut.Cat ati luat la digitale?am luat 96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
caramea Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Epic ar fi sa dea Luceafarul sau Ultima noapte, ar fute toate ipotezele sau asteptarile si ar da o lectie gen: "va trolam pana invatati tot" pentru ca multi si-au luat teapa si anul trecut.Cat ati luat la digitale?am luat 96100 pct. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi855 Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 A fost odata cand s-a postat varianta ce urma la bac pe forumul asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members SynTAX Posted June 26, 2013 Active Members Report Share Posted June 26, 2013 Da. Da-mi Pm si pentru 100 de euro ti-o dau si la matematica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi855 Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 La mate ii ok. Da de unde le aflii? ca is tare curios.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiDinjection Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTremeSurfer Posted June 26, 2013 Author Report Share Posted June 26, 2013 aflasubiecte-bacalaureat.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khronos Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Am aflat baremul la partea de listening la engleza daca intereseaza pe cineva:1 b 2 d 3 c 4 a5 b 6 b 7 a 8 c 9 a 10 dPentru a obtine B2 trebuie minim 81 de puncte. Fiecare intrebare are cate 10 puncte. Daca mai aflati ceva in legatura cu ce ar putea sa pice la bac la romana va rog sa postati. Va multumesc si va doresc multa bafta tuturor la bac la romana luni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexas Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Am aflat baremul la partea de listening la engleza daca intereseaza pe cineva:1 b 2 d 3 c 4 a5 b 6 b 7 a 8 c 9 a 10 dPentru a obtine B2 trebuie minim 81 de puncte. Fiecare intrebare are cate 10 puncte. Daca mai aflati ceva in legatura cu ce ar putea sa pice la bac la romana va rog sa postati. Va multumesc si va doresc multa bafta tuturor la bac la romana luni. Uite cum se pierd afacerile:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
kidok Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 (edited) De unde ai aflat tu ma baremul?cand ii aud pe astia.Fa poza la barem. Edited June 27, 2013 by kidok Link to comment Share on other sites More sharing options...
daNNy.bv Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Am aflat baremul la partea de listening la engleza daca intereseaza pe cineva:1 b 2 d 3 c 4 a5 b 6 b 7 a 8 c 9 a 10 dPentru a obtine B2 trebuie minim 81 de puncte. Fiecare intrebare are cate 10 puncte. Daca mai aflati ceva in legatura cu ce ar putea sa pice la bac la romana va rog sa postati. Va multumesc si va doresc multa bafta tuturor la bac la romana luni. ee fix asa le-am pus Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiDinjection Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 daca e asta baremu, am gresit doua rasp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khronos Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Am vorbit cu profesoara de engleza, si mi-a zis raspunsurile care erau corecte de la listening. Link to comment Share on other sites More sharing options...