Jump to content

Khronos

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Khronos

  1. N-am primit niciun PM. Poti sa mai verifici te rog sa vezi daca l-ai trimis?
  2. As vrea si eu sa ma bag la extragere daca nu s-a terminat
  3. PM cu detalii sa vad daca te pot ajuta cu ceva.
  4. Am decriptat doar textul. N-am idee ce trebuie facut mai departe cu "totul sau nimic".
  5. Cred ca ai putea face asa ceva cu structuri in C++. Iei un vector in care fiecare element e o structura de tipul ala care iti trebuie tie, si poti sa bagi in ea age/car/house/etc. Ca sa le accesezi valorile pui Peter.age sau Peter.car sau orice vrei tu.
  6. Eu merg pe 69, multa bafta tuturor.
  7. Il vinzi cu tot ce are in inventar contul? E contul tau personal? Pe ce jocuri are VAC ban?
  8. E gresita presupunerea ca banii datorati impreuna cu restul care ti-a ramas trebuie sa dea 100. Tu cumperi bluza, la platesti cate 1 euro inapoi la parinti, ramai dator cu inca 49+49=98 de euro. Acel euro care ti-a ramas tie face parte defapt din datoria pe care o mai ai tu la parinti, adica face parte din cei 98 de euro pe care trebuie sa ii dai inapoi. Un alt exemplu pentru logica pe care o are problema asta ar fi asta, unde pare mai evidenta greseala: "Vrei un joc care costa 40 de euro. Ceri de la mama ta si de la tatal tau 30 de euro. In total faci 60 euro. Cumperi jocul. Ramai cu 20 euro. Returnezi catre mama ta respectiv tatal tau cate 2 euro. Tu mai ramai cu 16 euro. Sa ajungem inapoi la suma de 60 de euro. 28E+28E=56E (pe care ii datorezi parintilor tai) + 16E(ai tai) = 72E Felicitari, ai castigat 12E! De unde sunt acei 12 euro?" Sper ca intelegi acum unde e greseala. Iar ca sa ajungi inapoi la cei 100 de euro, faci altfel: 97E (bluza) + 2E (cei pe care i-ai dat parintilor) + 1E (cel din buzunarul tau) = 100E
  9. In ambele cazuri modulul este corect. Modulul unui numar este restul impartirii. Atunci cand modulul iti da un numar negativ, e posibilitatea de a transforma acel numar negativ in numar pozitiv cu formula: restul = restul + impartitorul Google face singur aceasta transformare si transforma numarul -13 in numar pozitiv, fiind 77-13=64. C nu face acest lucru de la sine, dar o poti face tu adaugand cateva linii de cod pentru cazul in care restul e negativ. Un alt exemplu fiind -8%5=-3=5-3=2 Poti face asta de mana cu matematica de clasa 12 unde inveti modulul unui numar. In concluzie, poti adauga acolo linia asta inainte de printf: if(r < 0) r = r+g;
  10. Daca ai si raspunde la PM-ul pe care ti l-am trimis acum ceva timp era bine atunci. Ti-am facut o oferta si nu ai zis nimic, oferta nu era batuta in cuie, eram dispus sa negociez. Astept raspuns pe PM.
  11. Nu cred ca se da VIP, probabil era pus la caterinca
  12. Am luat 9.35 - Romana 9.75 - Info 10 - Mate
  13. Subiectele postate pe realitatea sunt fix cele din 2010. Uitati aici http://194.88.148.143/6f/db/7c/ee/matematica_M1.pdf?c=a6ffd2b0d4914c9639f36aa5685fad7b E o minciuna, nu s-au afisat subiectele nicaieri.
  14. Am uitat sa specific, sunt de la profilul real. Mersi pentru informatii. Daca mai afli ceva nou sau alte hint-uri, te rog sa ne spui si noua.
  15. Thordir, 2x^3x derivat = e^ln(2x^3x) = e^(3x*ln2x) derivat, iar asta se deriveaza cu e^u(x) derivat, e mai simplu de aici. Apropo, acum fiind diferit bacul la profilul real fata de cel de la profilul uman. Ceea ce ai zis tu pica la profilul real sau uman? Si daca nu cer prea mult, s-ar putea sa pice caracterizare de personaj?
  16. La matematica si informatica stau destul de bine, in schimb la romana stau cam prost, pentru ca degeaba invat eu toate comentariile inafara de unul singur pentru ca poate sa imi pice fix acel comentariu pe care nu il invat. La mate si info nu se poate intampla asa ceva, e mai usor acolo. Oricum sper sa am noroc si sa imi pice ceva ce stiu.
  17. Ma refeream la Subiectul III. Ce bine ar fi sa fie doar subiectul I si II
  18. Voi pe ce mizati cel mai mult la romana si invatati cel mai bine?
  19. Din pacate asa este. Daca ai gresit 2 intrebari vei avea 80 de puncte si nu te vei incadra la B2 pentru ca trebuia minim 81 de puncte.
  20. Am vorbit cu profesoara de engleza, si mi-a zis raspunsurile care erau corecte de la listening.
  21. Am aflat baremul la partea de listening la engleza daca intereseaza pe cineva: 1 b 2 d 3 c 4 a 5 b 6 b 7 a 8 c 9 a 10 d Pentru a obtine B2 trebuie minim 81 de puncte. Fiecare intrebare are cate 10 puncte. Daca mai aflati ceva in legatura cu ce ar putea sa pice la bac la romana va rog sa postati. Va multumesc si va doresc multa bafta tuturor la bac la romana luni.
×
×
  • Create New...