jonny Posted June 12, 2013 Report Posted June 12, 2013 Salut,Am un prieten care vrea sa puna un mic mp3 player, intr-un colt al site-ului si m-a rugat sa-l ajut. De pus playerul in sine, cred ca ma descurc, dar el vrea ca acea melodie sa ruleze incontinuu pe site, indiferent daca el schimba paginile. Teoretic, se acceseaza alta pagina, si nu are cum. Ma insel ?Mersi Quote
Birkoff Posted June 12, 2013 Report Posted June 12, 2013 Faci un pop-up in care bagi playerul si va canta independent de paginile pe care le viziteaza. Alta varianta e iframe dar nu o recomand. Quote
racoose Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 Depinde de cum e conceput site-ul: dinamic sau static. Pe o platforma Wordpress, de exemplu, poti folosi un plugin. Quote
jonny Posted June 17, 2013 Author Report Posted June 17, 2013 @ Birkoff - nici eu nu vreau sa merg pe varianta cu iframe, dar pe popup, exista posibilitatea ca browserul sa blocheze popupul.@ racoose - stii vreun plugin de genul asta ? ai folosit vreunul ?Va multumesc de raspunsuri Quote
FarSe Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 HTML5: <audio controls autoplay> <source src="horse.ogg" type="audio/ogg"> <source src="horse.mp3" type="audio/mpeg"> Your browser does not support the audio tag.</audio> Quote
darkking Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 vezi Dynamic Drive DHTML Scripts- HTML5 background audio player Quote
andrei98M Posted June 18, 2013 Report Posted June 18, 2013 Faci un pop-up in care bagi playerul si va canta independent de paginile pe care le viziteaza. Alta varianta e iframe dar nu o recomand.Recomand acelasi lucru,dupa parerea mea e cea mai buna metoda fiindca sunt multi vizitatori cu pc slab si restul metodelor cauzeaza lag de cele mai multe ori. Quote
culay Posted June 25, 2013 Report Posted June 25, 2013 Nu stiu de ce complicati baiatu atat Uploadeaza pe youtube ca au conexiunea buna world-wide Si pune asta in footer sau header <iframe src="http://www.youtube.com/embed/xzvScRnF6MU?autoplay=1" width="0" height="0" </iframe> Quote
Birkoff Posted June 25, 2013 Report Posted June 25, 2013 Nu stiu de ce complicati baiatu atat Uploadeaza pe youtube ca au conexiunea buna world-wide Si pune asta in footer sau header cu varianta data de tine pe pagina urmatoare melodia o va lua de la inceput, el vrea o metoda care sa cante incontinu indiferent pe ce pagina esti.Solutia ti-am zis mai sus care e, frame sau popup (prin popup inteles o pagina secundara deschisa doar cu playerul, nu va fi blocata de browser fiind pagina normala tip "modal") Quote