Jump to content

racoose

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by racoose

  1. Din experienta proprie, iti recomand Kali Linux. Folosesc distributia si acasa si la lucru. E printre raritatile care nu foloseste inca systemd. Si avand in vedere pe ce forum ai cerut sfatul, e cea mai completa distributie orientata pe securitate. O distributie gen Arch (rolling-type) o sa iti dea multe dureri de cap.
  2. Lenea ... Slacking is a virtue...
  3. Dureaza cel mult 24 de ore sa se actualizeze nameserver-ele daca te muti pe alt host.
  4. E normal sa se intample asta la o schimbare de design. In ultimul timp este importanta experienta utilizatorului (user experience) pentru ranking. Preventiv, incearca sa vezi daca nu ai backlinkuri noi. Poate iti face competitia "negative SEO" .
  5. Optimizare viteza site in primul rand! Cu un cont de Google te folosesti de webmaster tools ca sa vezi ce recomandari iti face. Continut pe cat se poate unic, adica sa nu ai toate postarile copy-paste. SAPE links. PBN
  6. Salut, ma gandeam sa testez un pic apele. Ma gandeam la un server de Darkcomet si ceva crypter gratuit. Bineinteles, in scopuri educationale ... Ce ziceti?
  7. Gasesti toate informatiile pe Blackhatworld .
  8. Poti sa ai succes cu practici blackhat, dar in momentul in care Google a prins de stire primesti de obicei penalizare pe site. Mai bine sa ai linkuri putine, dar de calitate, decat mii de linkuri automate. Pentru sistemul tip piramida ai putea crea o zona tampon din siteuri gen Blogger, Tumblr, etc. cu link spre siteul principal. Apoi poti incerca diferite tipuri de linkuri catre site-urile din zona tampon. Siteurile create personal pentru backlinks ar trebui sa fie cu nume diferite de utilizator si create in zile diferite.
  9. Salut, daca tastezi comanda pppoe-config , ca si root, ce se intampla?
  10. Pai nu la toata lumea ii place sa se dea drept femeie si sa vorbeasca cu barbati in calduri...
  11. Depinde de cum e conceput site-ul: dinamic sau static. Pe o platforma Wordpress, de exemplu, poti folosi un plugin.
  12. Pe langa toate mai poti lua in considerare si "social signals" .
  13. Sau stie careva cum sa monetizeze?
  14. Interesat, ai si ceva tutoriale ca sa il folosesc cum trebuie?
  15. OK, da' ti se pot cere despagubiri teoretic, firma (Hotfile, Filesonic,etc.) are datele tale, doar trebuie sa te plateasca. Sau poate imi scapa mie ceva...
  16. SpinnerChief e free oricum(sau era ultima data). Cand traduc din alte limbi in engleza exista si posibilitatea sa dau Autocorrect in Office. Apoi sterg pur si simplu frazele care apar cu rosu.
  17. Salut! Tot imi venea sa va intreb : Cum faceti sa nu intrati in belele cu Copyright-ul ? Nu ati avut niciodata ceva avertismente, etc. ?
  18. <font color="white">Tip:</font> Altul<br><br><font color="white">Link:</font> <br><br><font color="white">Detalii:</font><br>Acum catva timp a aparut la stiri ca cineva a operat site-ul FC Rapid. Omu' ala merita un premiu! ><
×
×
  • Create New...