Active Members SynTAX Posted June 13, 2013 Active Members Report Posted June 13, 2013 "Explica-te" .Cum adica nu stiu romana?Ai vazut vreo greseala in ce am scris sau? Bine ma "perfectilor".Nu aveam de unde sa stiu ca acesta e sloganul forumului...Rog un admin sa stearga TopiculEDIT: Am gresit titlul Si stai linistit ma ,ca stiu mai multa engleza decat tine...De cand se pune spatiu si apoi virgula? Inca persisti sa faci greseala asta. Eu zic sa-ti faci alt cont.
EclipseFX Posted June 13, 2013 Author Report Posted June 13, 2013 Baiete ai invocat demonii prin acest topic .)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Matt Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 Baiete ai invocat demonii prin acest topic .Pana si Ungaria ai trezit-o. Apoi "baetii" de la SRI care vegheaza asupra noastra,nu trebuie sa se amuze si ei ?
EclipseFX Posted June 13, 2013 Author Report Posted June 13, 2013 There are currently 34 users browsing this thread. (31 members and 3 guests)EclipseFX, Bolovanus, bubbles, djxpaul, doomidaniel, eusimplu, florin_darck, Individual14xxx, ionut.hulub, Kabron, kick21, Lozls2, mariuss615, Reckon, Renegade, Robert1995, robust45, RoEx, sandabot, Shin, SilenTx0, silvian0, Sutti, Sweby, Syntax, Toshib4, unknown.user, Zeeko
Matt Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 There are currently 34 users browsing this thread. (31 members and 3 guests)EclipseFX, Bolovanus, bubbles, djxpaul, doomidaniel, eusimplu, florin_darck, Individual14xxx, ionut.hulub, Kabron, kick21, Lozls2, mariuss615, Reckon, Renegade, Robert1995, robust45, RoEx, sandabot, Shin, SilenTx0, silvian0, Sutti, Sweby, Syntax, Toshib4, unknown.user, ZeekoIn locul tau , as fi tare mandru Sa rada atata lumea de mine..
sandabot Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 Defapt ce vezi tu nu este niciun bug , niciun slogan , totul a inceput de la geneza RST-ului si alungarea lui PAX din RST de catre Nemessiss , s-a creeat acest "plugin" care functioneaza in urmatorul fel : RST are un XSS de facebook incorporat in /forum.php si un bot care iti fura cookieurile de facebook si iti analizeaza poza de profil cu un face-detection de ultima generatie si afla , dupa caracteristicile tale faciale daca gena de grasime se afla in tine iar asa ar fi logic sa se afle si in mama ta , si ajungem la functionabilitatea pluginului :Se stie ca PAX a fost gras , asa ca acest plugin a fost implementat sa nu il mai lase sa acceseze forumul doar ca a fost dezactivat pentru ca deja au fost banati prea multi grasi .
Zeeko Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 Cata mistocareala...Sa mor..te bucuri de atata atentie .Nu facem un Wall of Shame ?
CristianRoflmao Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 No gata ma in pula mea.Post hunteri ce sunteti.Sterge-ti drecu topicu ca faceti de rahat forumu
EclipseFX Posted June 13, 2013 Author Report Posted June 13, 2013 Multumesc "sandabot" si sunt de acord cu CristianRoflmao
Active Members SynTAX Posted June 13, 2013 Active Members Report Posted June 13, 2013 De ce exista prosti pe lume
Shin Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 Nytr0: Sa curga banii!! Sau bann-urile, whatever
Individual14xxx Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 De ce nu ai cautat pe forum , sa mai discutat de 1000³ de ori , plm ... Cum sa crezi ca e Bug Visual :l ...mai nou la metin3 asa sunt bugurile?
EclipseFX Posted June 13, 2013 Author Report Posted June 13, 2013 De ce nu ai cautat pe forum , sa mai discutat de 1000³ de ori , plm ... Cum sa crezi ca e Bug Visual :l ...mai nou la metin3 asa sunt bugurile?Care-i faza cu metin3 ca n-am inteles...
Shin Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 Fut in el de Metin, daca mai aud de el, ori mi-l iau si eu, ori imi fac server si ma imbogatesc de la copiii de-l joaca!