Jump to content
EclipseFX

Bug visual pe RSTforums.com

Recommended Posts

• Active Members
Posted
"Explica-te" :)) .Cum adica nu stiu romana?Ai vazut vreo greseala in ce am scris sau? :))
Bine ma "perfectilor".Nu aveam de unde sa stiu ca acesta e sloganul forumului...Rog un admin sa stearga Topicul

EDIT: Am gresit titlul :D Si stai linistit ma ,ca stiu mai multa engleza decat tine...

De cand se pune spatiu si apoi virgula? Inca persisti sa faci greseala asta. Eu zic sa-ti faci alt cont.

Posted
Baiete ai invocat demonii prin acest topic .

Pana si Ungaria ai trezit-o. :)) Apoi "baetii" de la SRI care vegheaza asupra noastra,nu trebuie sa se amuze si ei ?

Posted

There are currently 34 users browsing this thread. (31 members and 3 guests)

EclipseFX, Bolovanus, bubbles, djxpaul, doomidaniel, eusimplu, florin_darck, Individual14xxx, ionut.hulub, Kabron, kick21, Lozls2, mariuss615, Reckon, Renegade, Robert1995, robust45, RoEx, sandabot, Shin, SilenTx0, silvian0, Sutti, Sweby, Syntax, Toshib4, unknown.user, Zeeko

Posted
There are currently 34 users browsing this thread. (31 members and 3 guests)

EclipseFX, Bolovanus, bubbles, djxpaul, doomidaniel, eusimplu, florin_darck, Individual14xxx, ionut.hulub, Kabron, kick21, Lozls2, mariuss615, Reckon, Renegade, Robert1995, robust45, RoEx, sandabot, Shin, SilenTx0, silvian0, Sutti, Sweby, Syntax, Toshib4, unknown.user, Zeeko

In locul tau , as fi tare mandru :)) Sa rada atata lumea de mine..

Posted

Defapt ce vezi tu nu este niciun bug , niciun slogan , totul a inceput de la geneza RST-ului si alungarea lui PAX din RST de catre Nemessiss , s-a creeat acest "plugin" care functioneaza in urmatorul fel :

RST are un XSS de facebook incorporat in /forum.php si un bot care iti fura cookieurile de facebook si iti analizeaza poza de profil cu un face-detection de ultima generatie si afla , dupa caracteristicile tale faciale daca gena de grasime se afla in tine iar asa ar fi logic sa se afle si in mama ta , si ajungem la functionabilitatea pluginului :

Se stie ca PAX a fost gras , asa ca acest plugin a fost implementat sa nu il mai lase sa acceseze forumul doar ca a fost dezactivat pentru ca deja au fost banati prea multi grasi .

Posted
De ce nu ai cautat pe forum , sa mai discutat de 1000³ de ori , plm ... Cum sa crezi ca e Bug Visual :l ...mai nou la metin3 asa sunt bugurile?

Care-i faza cu metin3 ca n-am inteles...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...