Cifre Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Salut baieti am inceput sa lucrez si eu la ceva si acest ceva este un forum de muzica intitulat sourceserver. Site-ul este dedicat doar pe tema muzica + alte doua categori. Avand in vedere ca in romania nu sunt atat de multe forumuri dedicate pe aceasta tema m-am gandit sa fac eu unul avand in vedre ca sunt pasionat de muzica + mixez..Site-ul are momentan doar un forum simplu cu o tema simpla. Impreuna cu mai multi de aici am inceput sa dezvoltam cate ceva exemplu: - Fiecare profil sa aiba drept la un album cu muzica unde o sa isi posteze creatiile.- Fiecare profil sa aiba acces la download si upload (.mp3 si alte extensi ce tin de fisierele muzicale)+ - Un site pentru homepage.Momentan am cateva probleme in cel mult 2 zile o sa schimb si hostul poate si numele dar nu sunt sigur de nume..Va rog nu sariti pe mine cu comentarii de prost gust. Aveti ceva de spus despre site spune-ti daca nu evitati topicul.SourceServer Music • Index page - Multumesc! Quote
XoddX Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Felicitari... dar:Dupa parerea mea tema pe care o ai acum... nu e intocmai pentru muzica. E ceva asemanator cu un forum de Counter-Strike.Incearca sa faci ceva ce sa atraga lumea pe forumul tau, nu ceva clasic. 1 Quote
yoyois Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Frumoasa idee. Eu as vedea o tema mai profesionista(mai in stilul Music Producers | Music Managers and Artists | Musicxray Opportunities).Cererile tehnice nu sunt irealizabile dar, din pacate, cred ca publicul tau tinta tinde la 0. Quote
diutza Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 eu una te incurajez in orice ai vrea sa faci daca te pot ajuta cu ceva, te rog sa-mi spui. Quote
Cifre Posted June 20, 2013 Author Report Posted June 20, 2013 (edited) Multumesc. Cat despre design o sa fie schimbat si el curand cu toata interfata.Dia - Multumesc PS: Cred ca o sa platesc sau o sa cumpar ceva.. pentru forum De asemnea vreau sa aduc la cunostinta persoanelor care se ocupa cu muzica si vor a ajute sunt bine veniti. Edited June 20, 2013 by Cifre Quote
Cifre Posted June 22, 2013 Author Report Posted June 22, 2013 (edited) Noua interfata a forumului a fost lansata aseara. O sa fie mai multe modificari dar momentan asta este tot ce am putut face. Va multumesc. Edited June 23, 2013 by Cifre Quote
VaD_SuNeTe Posted June 26, 2013 Report Posted June 26, 2013 Imi place designul , Succes cu popularea... Quote
TheOne Posted June 27, 2013 Report Posted June 27, 2013 Arata bine. Succes pe viitor !Poate cu manele te faci cunoscut mai repede, parerea mea Quote
Cifre Posted July 12, 2013 Author Report Posted July 12, 2013 UPDATE:SourceServer Official Forum - Am schimbat interfata. http://dezvoltare.sourceserver.eu/ - Introdus! Detalii despre staff curand si cateva chesti care ar putea ajuta in crearea unui website pentru audio search engine.1. API-urile de cautare a 3 site-uri imense in toata lumea care se ocupa cu cautarea de fisiere audio au fost adaugate si la noi.2. Pagina de facebook implementata.3. Pagina artisti a fost adaugata si momentan lucram si cu Mc BoY.Caut un administrator care ma poate ajuta cu popularizarea (SEO) si alte chestii. PM! Quote
Syckchet Posted July 12, 2013 Report Posted July 12, 2013 Eu am habar cu ce se mananca muzica , te-as putea ajuta cu ceva.. Da-mi un PM cu ce trebuie sa mai faci:) Quote
Cifre Posted July 13, 2013 Author Report Posted July 13, 2013 Ti-am lasat mesaj privat! Inca este up contactati-ma prin pm sau lasati mesaj! Quote
kronZy.dll Posted July 13, 2013 Report Posted July 13, 2013 Recomand sunt admin , forumul este nou si trb populat. Quote
Aripipevant Posted July 20, 2013 Report Posted July 20, 2013 IPB? IPBForumSkins for IP. Board v(3.1.4 - v3.4.3) - Eleven SKiNS FOR YOU! Quote