2time Posted June 23, 2013 Report Posted June 23, 2013 sal am un samsung galaxy s blocat in recovery mode stie cineva cum pot sal scot din recovery mode sa blocat in timp cei faceam root Quote
sicilianul Posted June 23, 2013 Report Posted June 23, 2013 Ai nevoie de: Un cablu de date, un telefon samsung galaxy s, un PC care sa ruleze cel putin Windows, Programul odin, si de putin curent.Intri pe sammobile, iti descarci varianta ta de Android, daca nu stii care e iti poti lua una de Romania, de preferat de la o retea care nu codeaza telefoanele. Pui la PDA fisierele descarcate si dezarhivate eventual. Daca ti-a recunoscut telefonul prin COM port #x [x=orice numar]. Ii dai start si ar trebui sa iti puna kernelul pe telefon. Daca vrei o interfata diferita sau nu iti convine ce ai, folosesti un custom ROM de pe XDA. De asemenea tot acolo gasesti si pentru telefonul tau cum sa il strici sau cum sa il repari. Eu ti-am scris pe scurt. Quote
magnificul Posted June 23, 2013 Report Posted June 23, 2013 Ai recovery-ul original sau unul rootat? daca il ai pe cel original ai putea sa mai incerci odata sa ii faci root cu ajutorul lui Super One Click , apoi iei un rom de pe XDA il bagi pe card si il instalezi din recovery-ul rootat... Quote
co4ie Posted June 25, 2013 Report Posted June 25, 2013 ns? ce e asta? daca e blocat in recovery scoate bateria , nu se poate intampla nimic ! intri in recovery si dai un factory reset dupa in download mode si instalezi un android ... de preferat unul oficial! Quote
sicilianul Posted June 25, 2013 Report Posted June 25, 2013 Probabil ns = nush = nushtiu = Nu stiu Quote
2time Posted June 25, 2013 Author Report Posted June 25, 2013 gt am rezolvato multumesc pt sfaturi dar to nu ma las vreau sai pun android 2.3 are 2.1 Quote
dirtycash Posted June 25, 2013 Report Posted June 25, 2013 ns daca mai e cel original Fratele meu aici nu esti pe Mess. Te rog sa vorbesti in propozitii ca sa te poata intelege ceilalti membrii , asa dar te vor putea ajuta. Quote
sicilianul Posted June 25, 2013 Report Posted June 25, 2013 gt am rezolvato multumesc pt sfaturi dar to nu ma las vreau sai pun android 2.3 are 2.1Nu ai dovedit destul prin corectitudinea ta gramaticala, ai tinut sa si semnalizezi. Mai bine te pui si ii instalezi 4.0.4 sau ceva de la Cyanogenmod cu 4.2, decat sa faci un cacat de upgrade de la 2.1 la 2.3 Quote
2time Posted June 25, 2013 Author Report Posted June 25, 2013 nu mai trebuie nici o propozitie am reusit tot multumesc pt tot Quote
black01 Posted July 3, 2013 Report Posted July 3, 2013 gt am rezolvato multumesc pt sfaturi dar to nu ma las vreau sai pun android 2.3 are 2.1de ce sa pui 2.3, cand aici gasesti cu totul alte lucruri mai bune Quote