tjt Posted July 5, 2013 Report Posted July 5, 2013 (edited) Cea de a 30-a edi?ie a Olimpiadei Balcanice de Matematic? s-a desf??urat în perioada 28 iunie – 3 iulie 2013 la Agros, cu participarea a 10 ??ri balcanice ?i 6 ??ri invitate (printre care Italia ?i Marea Britanie).Echipa României a ob?inut 4 medalii de aur ?i 2 de argint:Marius Bocanu – medalie de aurOmer Cerrahoglu - – medalie de aurSimona Deaconu – medalie de aurViorel-Andrei Bud – medalie de aurPaul-Gabriel Musca – medalie de argint?tefan Sp?taru – medalie de argintDelega?ia României a fost înso?it? de conf. univ. Catalin Gherghe de la Univ. Bucure?ti ?i prof. Marius Mainea de la CN Vladimir Streinu din G?e?ti. “În clasamentul neoficial pe medalii, România este pe primul loc la mare distan?? de celelalte ??ri participante”, au aratat oficialii Societ??ii de ?tiin?e Matematice.Lista complet? a medaliilor poate fi consultat? în fi?ierul ata?at aici.Felicit?ri lotului României!!!sursa: România pe locul I la Olimpiada Balcanic? de matematic? BMO 2013 – Agros, Cipru - olimpiade.roRomania a ocupat primele 4 locuri ceea ce este o performanta incredibila .Ei merita atentia noastra,nu unul care a pus un video cu cmd pe youtube ... Edited July 5, 2013 by tjt Quote
passfig Posted July 5, 2013 Report Posted July 5, 2013 Si eu eram fericit ca am stiut sa fac bine un bac de tot cacatul... Oamenii foarte buni la matematica sunt incredibili si au tot respectul meu. Sunt exemple vii pentru importanta pe care matematica o are in educatie. In alta ordine de iei, romanii sunt geniali si tara asta plina de provocari asa cum e ea ne mentine in priza, este locul perfect din care poti pleca. America si Africa sunt extreme - in prima te atrofiezi fizic si mental pentru ca traiesti fara griji, in a doua ai prea multe griji. Felicitari lor si profesorilor lor. Quote
Alin01 Posted July 5, 2013 Report Posted July 5, 2013 E pacat ca nimeni nu-si foloseste aceste abilitati pentru a scapa tara de comunisti. Quote
EAdrian Posted July 5, 2013 Report Posted July 5, 2013 E pacat ca nimeni nu-si foloseste aceste abilitati pentru a scapa tara de comunisti.Eu unul sunt 100% c? matematica este solu?ia perfect? de a sc?pa ?ara de... ce zici tu acolo. Quote