shaggi Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 htmlpaste.com - Test & Share your HTML... or whatever Quote
blech Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 toti am primit...nu prea e reducere. e doar o tehnica de marketing. Quote
Matt Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 Doar nu faceau reducere la un router care costa 99 lei .. ci doar la cele de 200 + Quote
Nytro Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 Ma, practic 340 RON in loc de 470 RON e ceva. Sunt totusi 130 RON.Da, o fi de marketing, dar pentru persoanele interesate e util.Exemplu: Asus RT-N56U Lista de preturi - cel mai mic pret Quote
sicilianul Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 Mai era un ratacit cu un cod dinasta mai devreme. E acelasi cod la toata lumea. Si e doar marketing, am pus si eu si Nytro link-ul de pe price.ro Nu e corecta treaba dar daca a luat ochii si si-au marit vanzarile inseamna ca a functionat si vor continua asa. E o metoda agresiva de marketing. Quote
poq Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 (edited) Mai era un ratacit cu un cod dinasta mai devreme. E acelasi cod la toata lumea. Si e doar marketing, am pus si eu si Nytro link-ul de pe price.ro Nu e corecta treaba dar daca a luat ochii si si-au marit vanzarile inseamna ca a functionat si vor continua asa. E o metoda agresiva de marketing.Bai baiatule, eu pun ceva sa ajut si tu ce faci? Ce este de folos in cuvintele tale abia gasite in creieras? Zimi te rog frumos daca ai ajutat cu ceva prin ceea ce tu spui, daca ai gheata pe cap iti zic eu, cu nimic.Niciodata nu am sa inteleg oamenii care abia asteapta sa spuna ceva, ceva nefolositor dar totusi o spun. Edited July 8, 2013 by poq Quote